Тризначките напуснаха "Биг Брадър"

https://www.24chasa.bg/Article/1670839 www.24chasa.bg
СНИМКА: Нова телевизия

Крачка преди финала на "Биг Брадър" тризначките Вяра, Надежда и Любов си тръгнаха от Къщата. Те получиха рекорден негативен вот - 83,5% от гласувалите зрители са поискали трите да напуснат Къщата.

В предаването тази вечер те се поизложиха, като не успяха да обяснят на македонеца Никола кой е Васил Левски. Успяха да го асоциират само с футболния отбор.

В студиото, където беше и майката на тризначките Любка Стойчева, част от събеседниците предположиха, че Вяра, Надежда и Любов не могли да обяснят кой е Левски заради езиковата бариера.

„В такава обстановка трябва да се принизиш на тяхното ниво", коментира пък една от тризначките и настоя, че знаят кой е Левски.

На раздяла Вяра, Надежда и Любов се зарекоха, че това е последното им участие в "Биг Брадър" и това е „тяхната кулминация".

Суетната Лили и актрисата Стойка този път се спасиха.

При разговора със събеседниците в студиото Стойка се обля в сълзи и призна, че е направила много грешки в Къщата. Причина да избухне в плач бе въпрос от майката на тризначките: „Защо обиждаш така дъщерите ми? И тях майка ги е раждала." Стойка публично се извини за всики обиди, които е отправила към Вяра, Надежда и Любов.

Дни преди финала в Къщата остават Лиляна, Стойка, Борислав, македонците Никола и Цеце, Найден и Мирослав.