Звезди и народ в нов риалити формат на ТВ7

https://www.24chasa.bg/Article/1704560 www.24chasa.bg
Николай Бареков (вдясно) представи лицата от "Междинна станция" - Ирина Тенчева, Катето Евро, Жени Калканджиева, Мая Савова, Диана Алексиева, Любен Дилов и Искра Онцова (от ляво на дясно)

Звезди и обикновени хора ще се омешат в нов риалити формат, който ТВ7 ще пусне вероятно напролет. Шоуто е по лиценз и съчетава в себе си елементи от най-известните формати, познати и у нас - "Биг Брадър", "Сървайвър" и др. В него ще има загадки, разследване, съвместно съжителство, приключения и финансови награди.

Преди неговия старт ще тръгне съботно-неделният блок на "Междинна станция" на Иван Христов и Андрей Арнаудов. Той ще е с нови декори и всички негови предавания вероятно ще се завъртят в ефира на 9 февруари.

Само Нана ще липсва. Тя вече не е част от екипа на "Съдебен спор", нито от продуцентската компания. "Тя не иска да продължи да бъде с нас, това е нейно професионално решение", каза Арнаудов. Тв водещата не е пожелала да се премести с целия екип от Нова тв в ТВ 7. Какво ще прави, не е обявила още. В момента не е в България.

Дълго време Нана се лекуваше от рак, като едновременно с това продължаваше да води предаването си по Нова тв.

Любен Дилов обаче сменя Нова тв и от началото на февруари ще е на екрана на ТВ 7. Предаването му ще е като "Удавете водещия", което правеше по Нова тв, но с друго име, тъй като марката е запазена. Дилов е поканен да пише сценарий и за нов сериал.

Валентина Войкова от "Би Ти Ви екшън" става водеща в новинарския канал "Нюз 7" - част от групата на ТВ 7. Лиляна Боянова ще води вечерните новини на ТВ 7. Новите лица бяха представени вчера от шефа на медията Николай Бареков.