Тодор Колев с трета операция във ВМА, състоянието му е тежко

https://www.24chasa.bg/Article/1705777 www.24chasa.bg

Тодор Колев е в тежко състояние в клиниката по травматология на ВМА, научи "24 часа". Официално от болницата отказват информация за хода на заболяването на именития актьор по изричното настояване на близките. Колев страда от рак на белия дроб от около година и половина, научи "24 часа" от свои източници.

Преди две седмици - около Коледа, обаче състоянието му се е влошило. Открити са разсейки в костите и гръбначния стълб. Лекарите са го оперирали с надеждата състоянието му да се стабилизира. Това е третата подред хирургична интервенция. В момента не могат да се правят каквито и да е прогнози за развоя на болестта. Колев не е имал тумор в мозъка както писаха някои медии в интернет.  

Четете още тук.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Чайче успокоява бизнесмена Росен Чолов-Чолата, което той пийва в компанията на яки другари. В тази обстановка изловиха оправдания за сводничество бизнесмен топпапараците на "България Днес". Разпознали бившата половинка на манекенката и невръстна майка Ирена Милянкова, гости на заведението умуваха дали "приятелите" на Чолата не са просто охраната

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога