Гребеца от Наглите на съд и за лъжесвидетелстване

https://www.24chasa.bg/Article/1717890 www.24chasa.bg

Осъденият за отвличанията член на Наглите Любомир Димитров-Гребеца излъгал пред съдия, че Валентнин Янев-Бореца е убиецът на Юлиан Лефтеров и Иван Пайнавелов, а според прокуратурата самият той е натиснал спусъка.

Гребеца вече получи 15 г. затвор на първа инстанция за серия от похищения. От края на 2012 г. е обвиняем и за двете убийства. Третото дело срещу него ще бъде в Софийската районна прокуратура.

Бащата на Юлиян Лефтеров твърди, че освен Гребеца пред съда за убийството на сина му трябва да застанат Данчо Релето и шуреят му Сашо Пискуна.  

Още по темата четете в утрешния брой на вестник "24 часа"

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С ранен полицай и строшена патрулка приключи опит на униформените да разгонят тълпа роми в Девня. На 29 март в късния следобед Галин бил на улицата в Девня заедно със свои мургави другари, разказват от държавното обвинение. Струпването на много хора на едно място било забелязано от полицейски служители

Силвано Пранди може да остане начело на българския национален отбор по волейбол. Това обяви самият той в интервю за "Ла Стампа". "В края на 2020-а изтича моят договор Ц призна специалистът. - Когато приключи извънредното положение, сме се разбрали да се чуем и обсъдим плановете. Имаме уговорка за периода до края на 2022 г

Бившият национал Георги Пеев и половинката му Цветелина имаха повод за празник тези дни. Те отбелязаха две години от началото на връзката си. "Благодаря ти скъпи, че точно преди две години ме откри! Благодаря , че пристъпи към мен заговаряйки ме с най-зашеметяващата усмивка в света (на която, нямаше как да устоя)