Пак "Дансинг старс", но по Нова тв

https://www.24chasa.bg/Article/1736972 www.24chasa.bg
Ники Кънчев е великолепен танцьор, доказа го в първия сезон на “Дансинг старс” по Би Ти Ви. Тази пролет обаче се връща при старата си любов - “Стани богат” по Нова тв. СНИМКА: БУЛФОТО

Едно шоу за танци, едно за песни. Така Нова тв ще започне пролетната си програма още през март.

"Дансинг старс" - танцовото риалити на Би Ти Ви, сега ще се излъчва по Нова тв. В журито вероятно ще влязат чужди звезди, така, както Памела Андерсън дойде за 3 дни във "ВИП Брадър". Продуцент и на двата формата е Нико Тупарев с компанията си "Олд скул". Навремето той направи и първия сезон на "Дансинг старс" по Би Ти Ви през есента на 2008 г. Вторият - през 2009 г., се продуцираше от Слави Трифонов и "Седем осми".

Преливането на формати от една телевизия в друга е напълно нормален процес, тъй като правата за тях се подписват за определен срок, обясниха тв специалисти.
Нова тв обаче ще предложи нещо невиждано - "Като две капки вода" (Your Face Sounds Familiar). Ето това е шоуто, в което ще се пее.

В него ще участват 8 известни личности. С грим и репетиции те ще се опитат да заприличат на някоя световна музикална звезда и външно, и като глас, и като сценично поведение. Във всеки епизод ще подражават на различен изпълнител.

Форматът е на световната компания "Ендемол" ("Биг Брадър") и у нас ще го осъществи "Глобал вижън" на Магърдич Халваджиян. Продуцентът гледал предаването за първи път в Италия, където то е сред новите тв фаворити.

Освен тези формати телевизията ще възроди и една от най-любимите игри на българската публика - "Стани богат". Този сезон в нея ще играят само популярни лица по двойки. От това дали ще се разберат помежду си, ще зависи една благородна кауза и събирането на средства за нея.

Цяла пролет Нова тв ще разчита на известни българи да участват в програмата . Дори и в кратичкото риалити "Шатра", което само в няколко епизода ще събере популярни хора с цигански фамилии.

И за да не остане съвсем без филми, медията ще пусне 4-ия сезон на ситкома "Етажна собственост".