Сестрата на премиера се мести на работа в Първа АГ

https://www.24chasa.bg/Article/1738500 www.24chasa.bg
Сестрата на премиера Борисов - д-р Иванова, е неонатолог.

Сестрата на премиера Бойко Борисов - д-р Красимира Иванова, е преминала на работа от Втора градска болница в Първа АГ "Св. София". Там тя оглави детското отделение.
Отиването на д-р Иванова на новото място е заради преместването на неонатологията от Първа градска в бившата "Тина Киркова". То бе обявено на Бабинден от директора на АГ болницата д-р Иван Костов и кмета на София Йорданка Фандъкова. В Първа градска ражданията били много малко, затова по-уместно било разполагането на такова отделение в специализирано лечебно заведение.

Заедно с д-р Иванова, която е неонатолог, се местят и още няколко лекари. Ръководството на Втора градска коментира, че раздялата в никакъв случай не е била съпроводена с разправии. Имало е разговори с напускащите лекари само за да се ускори намирането на техни заместници.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата