Тодор Колев пак в болница

https://www.24chasa.bg/Article/1760672 www.24chasa.bg
Тодор Колев отново постъпи във ВМА. СНИМКА: Гергана Вутова

Тодор Колев е приет отново вчера във ВМА, тъй като състоянието му се е влошило. Именитият актьор бе изписан от болницата преди няколко седмици, след като бе опериран за поставяне на метални импланти.

Колев е с рак на белия дроб от около 2 г. и оттогава е редовен пациент на ВМА. По Коледа се установило, че разсейките са засегнали костите и гръбначния стълб.

Хирургичната интервенция в началото на януари бе извършена от смесен екип травматолози и неврохирурзи. Операцията бе успешна, като целта бе пациентът да може отново да ходи. Поставени бяха метални импланти.

Вчера от ВМА е бил изписан Боян Радев. Той е бил за уточняване на терапията за хронично заболяване в клиниката по ендокринология.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата