"Енерго-Про": 28% по-ниски сметки за февруари

https://www.24chasa.bg/Article/1791966 "Енерго-Про": 28% по-ниски сметки за февруари "Енерго-Про": 28% по-ниски сметки за февруари www.24chasa.bg

Намаление от близо 28% на сметката за февруари спрямо тази за януари за втората група клиенти със срок на плащане 15-то число отчитат от "Енерго-Про".

За последната група клиенти със срок за плащане 25-то число на месеца се очаква най-голямо намаление в сравнение с останалите две групи, твърдят от дружеството.

Един от факторите, който оказва влияние върху намалението на сметките за електроенергия за февруари спрямо тези за януари, е отчетният период. През месец януари за клиенти със срок на плащане 15-то число, той включва средно 33 дни, а за февруари - 27 дни.

Клиентите могат да получат информация за стойността на сметката си както и за индивидуалния си отчетен период на интернет страницата на компанията, на денонощния телефон 0700 161 61 или в центровете за обслужване на клиенти.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Фенове на "Цървена звезда" вилнеят в Слънчев бряг, 45 в ареста

Рано тази сутрин курортния комплекс Слънчев бряг е бил атакуван на няколко места от развилнели се фенове на "Цървена звезда". Това става ясно от съобщение на прокуратурата, разпространено преди малко.

"Галъп": Политиците създават проблемите в съдебната система, смятат 75% от българите

Българите на практика слагат знак за равенство между политиката и корупцията. Именно корупцията и политическото влияние в работата на съда са възприемани и като основни проблеми в съдебната система.

Съдийското самоуправление мина с военна терминология в парламента

Съдийското самоуправление беше гласувано в парламента по време на второто четене на закона за съдебната власт. Общите събрания на съдиите ще предлагат и ще изслушват кандидати за председатели,

АБВ препотвърди кандидатурите на Първанов и Калфин за президент

След заседание на Изпълнителното бюро на ПП АБВ ръководството на партията взе решението да препотвърди имената на председателя на АБВ и президент на Р България (2002 – 2012 г.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Организация: Брюксел със зелена репресия срещу България, на прицел е Рила

Брюксел предприе нова зелена репресия срещу България, този път на прицел е Рила, съобщиха от Националната гражданска коалиция "Природата за хората и регионите" до медиите.

Започват масови проверки на плодове и зеленчуци

Агенцията по безопасност на храните инспектира тържища, складове и нерегламентирани пазари в цялата страна дали продават пресни плодове и зеленчуци, съобщи БНР.

Заловиха 35 нелегални мигранти край село Старопатица

35 нелегални мигранти са задържани край видинското село Старопатица, съобщи БНР. Чужденците, които са от Афганистан, Пакистан и Ирак са превозвани с лек автомобил,

Не уволниха Владимира Янева, понижиха я в ранг за 3 години

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет понижи в ранг бившата председателка на СГС Владимира Янева за 3 години. Решението беше взето със 17 гласа.

МВР: Броят на пожарите в страната се увеличава рязко

Броят на пожарите на територията на страната се увеличава рязко, отчитат от ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитиран от "Фокус".