Калин Михов: Ако Лара Банева е похитена от българи, няма да я наранят

https://www.24chasa.bg/Article/1819573 Калин Михов: Ако Лара Банева е похитена от българи, няма да я наранят Калин Михов: Ако Лара Банева е похитена от българи, няма да я наранят www.24chasa.bg
Снимка: Йордан Симеонов

Почеркът при похищението на дъщерята на Евелин Банев-Брендо е малко по-различен от другите отвличания. Преди 2-3 години се използваше по-малко насилие, докато сега похитителите са били въоръжени. Това каза пред БНР бившият началник на сектор "Наркотици" в Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) Калин Михов.

„Явно, че те са очаквали, че може да възникне такова нещо и това е най-неприятното в случая, че вероятността да се получат жертви е била предвиждана от похитителите и то в присъствието на малко дете", посочи експертът.

Той заяви, че е възможна и версията чрез отвличането на дъщеря му Лара да се цели Брендо да бъде предупреден да не говори.

„Лошото е, че различните престъпни групировки по света са с различен манталитет. Предполагам, че ако е чисто българска групировката, няма да има опасност за живота на детето", каза още Михов.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Цачева: Като президент аз ще гарантирам добрия синхрон между държавните институции и местната власт

ГЕРБ провежда кампанията си в диалог с хората, защото ние вярваме, че всички български граждани са неделима част от нацията ни. Трябва да вървим ръка за ръка за да има синхрон между държавните

Цачева: Безпринципното говорене на БСП за бежанците е опасно за обществото

"Безпринципното предизборно говорене на БСП за бежанците и бежанските центрове е опасно и вредно за обществото. Изключително безотговорното нагнетяване на напрежение плаши хората.

Цачева, Манушев и Цветанов разговаряха с местните търговци на пазара в Суворово

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и евродепутатът

Верижна катастрофа на бул. „Ботевградско шосе” в София

Верижна катастрофа между няколко леки автомобила е станала на бул. „Ботевградско шосе”, до разклона за „Кремиковци”. Това съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от "Фокус".

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Условията за туризъм в планините са лоши

Лоши са условията за туризъм в планините. Това съобщиха от Планинската спасителна служба (ПСС) към БЧK, цитирани от "Фокус". На повечето места духа вятър и вали дъжд.

Именити Димитровци възродиха храма на светеца в Пловдив

Църквата е на 8 века, мястото за нея посочил цар Иван Асен II Нов живот заживя от 2007 г. храмът “Св. Димитър” в Пловдив, който се намира на най-високата точка на Трихълмието - Джамбаз тепе.

Цветанов: Изборът на Цачева и Манушев ще гарантира стабилността на България

Успехът ни на президентските избори ще даде гаранция за стабилността на България така, както местните избори през 2015 година дадоха гаранция за стабилността на правителството.

Радев: Ако всички ние се обединим и застанем зад каузата България, няма какво да ни спре

Над 4000 подкрепиха Радев във Варна „Ако всички ние се обединим и застанем зад каузата България, ние сме сила и няма какво да ни спре. Затова страхът ще остане за другите.

Мария Илиева: Знам кои са проблемите на “Младост” и как да ги реша

17 дка нов парк, запазване на зелените площи и обществени съвети в кварталите са сред основните приоритети на кандидатката на ГЕРБ Запазване на зелените площи, нов парк,