Пожарна и полиция ще оказват помощ в Сливен при силен вятър

https://www.24chasa.bg/Article/1843617 Пожарна и полиция ще оказват помощ в Сливен при силен вятър Пожарна и полиция ще оказват помощ в Сливен при силен вятър www.24chasa.bg
Снимка: Архив

В Сливен екипи на пожарната и полицията имат готовност да оказват непосредствена помощ при инциденти в случай на силен вятър, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Сливен.

На територията на града от 10:00 часа на 15 март, с разпореждане на главния секретар на МВР, са разположени екипи на полиция и пожарна безопасност  в районите на три от големите кръстовища - „Дамарски мост", кръстовището на бул. „П. Хитов" и „Ст. Стамболов" и кръстовището на изхода на Сливен по пътя за село Бяла.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Съседски скандал в Шумен заради ударено от кола улично куче

Четириногото е оцеляло, водачът се кълнял, че я е ударил уличната Спайки неволно, не я видял като паркирал на заден ход Съседски скандал е избухнал в края на миналата седмица пред блок №5, на ул.

40 горски и огнеборци от две области гасят пожар край с. Бараково

Над 40 служители от седем териториални поделения на Югозападното държавно предприятие са мобилизирани в гасенето на голям пожар между селата Бараково и Рилци.

Съдят директорка на дом за удавено момче

„Ако сте човек спрете да ровите в болките на хората”, каза пред репортер на вестника директорката на Дома за деца с умствена изостаналост в шуменското село Васил Друмев и отказа коментар Директорката

Повече улици със забрана за паркиране предлагат от полицията и Комисията по транспорт в Търговище

Да се разшири списъкът на улиците, на които е забранено паркирането на автомобили, прие по предложение на полицията Комисията по транспорт и безопасност на движението към Община Търговище.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Посланикът ни във Франция благодари на кмета на Русе за рекламните пана

Посланикът на България във Франция Ангел Чолаков благодари със специално писмо на кмета на Русе Пламен Стоилов за рекламните пана на дунавския град, които красят нашето посолство в Париж.

291 оферти се борят за саниране на 51 блока в Пловдив, много мераклии за "Столипиново"

Девет фирми са отстранени от конкурса за саниране на 51 жилищни блока в Пловдив, тъй като офертите им са били в прозрачни пликове, съобщи зам.-кметът Димитър Кацарски.

Бежанците са най-сериозният проблем на България и Европа

"Не трябва да се допуска създаване на проблеми с бежанците. Затова усилията на правителството и на премиера Борисов са насочени в тази посока. Това е най-сериозният проблем не само за България,

Собственици на съборен тютюнев склад в Пловдив отказват да го укрепят

Собствениците на съборения тютюнев склад на ул. "Одрин" 8 в Пловдив не искат да го укрепят. Той беше бутнат в последния от серията почивни дни на 6 март т.г. Оттогава е ограден, но необезопасен.

Жена проходи - плевенски ортопеди спасиха крака й с уникална операция

Проф. Вихър Ковачев и екипът му от университетската клиника по ортопедия в Плевен спасиха от ампутация крака на 65-годишна жена със сложна операция, направена за първи път у нас.