Умна мини туба за големи жеги

https://www.24chasa.bg/Article/187324 www.24chasa.bg

Идеята за българската умна туба е повече от простичка - симпатично 3-литрово резервоарче с монтирано на него кранче.

В горната си част резервоарчето има голям отвор, който позволява лесно пълнене, както и почистване. Формата му е паралелепипед, което го прави много компактно и в хладилника заема място колкото една бутилка от 1,5 л. Даже зад него остава място и за бурканче с лютеница.

Тубичката се охлажда бързо в хладилника и може лесно да бъде извадена и пренесена на масата по време на хранене или в градината.

Умна мини туба за големи жеги

Тя лесно се превръща в домашен "диспенсър" - умален вариант на популярните офис-диспенсъри/кулъри. Достатъчно е да отвиете голямата капачка на тубата и да захлупите 3- или 5-литрова бутилка с вода и резултатът е налице (виж втората снимка в галерията).

Идеята е повлияна от Щатите, където всичко е голямо, а хладилниците им са двукрили - такива, че лесно биха запълнили нашенска гарсониера. Знае се, че всеки такъв хладилник е снабден с мини бар. Това е специално устройство, инсталирано от външната страна на вратата, което позволява да се напълни чаша студена вода направо от вратата на хладилника, дори без да той да се отваря.

През последните години и на нашия пазар можем да намерим в почти всеки магазин за бяла и черна техника тези многофункционални хладилници с мини бар, които са просто чудесни за летните жеги, но цените им тръгват от 1000 лв. нагоре.

Подробсти за българската умна туба, която е много подходяща за жестоките жеги напоследък - на www.minnico.com.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Баровеца, Димана и Ашли пеят и преподават едновременно  Фолкпевицата Димана, която изгря на чалга сцената преди 15-ина години, е преподавател по музика в училище "Княз Александър I" в Пловдив. Тя преподава на деца, след като се дипломира в специалност "Музикална педагогика" в Пловдивския университет

Ивайло Найденов е от вълната талантливи юноши на "Левски", които получават шанс за изява в тежкия за клуба момент. 22-годишният играч е титуляр на десния фланг на "синята" защита този сезон. Той наследи на поста бившия капитан Живко Миланов. По време на кариерата си при юношите той се подвизаваше като халф и все още се напасва на новата си позиция

Унизителните заплати принуждават актьори да се кривят на екрана КОЙ Е ТОЙ Владимир Ковачев е на 27 г., от София. Завършва Академията за театрално и филмово изкуство със специалност "Актьорство за драматичен театър", но съдбата го отвежда в Българската национална телевизия, където започва като координатор в "По света и у нас"