Антените на 15-годишната кола на Ивайло Койчев били за красота, а не СРС

https://www.24chasa.bg/Article/1878849 www.24chasa.bg
Снимка: БТВ

15-годишната кола на Ивайло Койчев стана медийна звезда, след като вчера лидерът на левицата говори за "Българския Уотъргейт" и описа специализиран автомобил за подслушване на МВР.

Антените на колата нямали абсолютно никаква функция, а били "за красота", обясни софиянецът. Ивайло Койчев вози в тази кола децата си и се притеснява за тях.

„Ето го и багажника да видите подслушвателните уредби - една тъпа газова уредба и на дъщеря ми самурайския меч", обяснява софиянецът пред Би Ти Ви.

„Никога не съм бил член на партия, не съм работил в структурите на МВР и съм на светлинни години от тях. Занимавам се с индустриално разрушаване - най-вече заводи, стари постройки", споделя собственикът на прочулия се автомобил.

След като чул за първи път описанието на колата си по телевизията, „Тогава направо паднахме да се смеем. 20 човека, цялата фирма - ето го сивия, същия сив крайслер, който броди по София", разказва Ивайло Койчев.

Той обясни, че е паркирал и на ул. Позитано много пъти.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кафява мечка и нейните мечета, заснети в Централна Стара планина, показаха във видео от Дирекция "Национален парк Централен Балкан". Любопитното видео е озаглавено "Да живееш на високо" и проследява разходката на мечките из планината, като малките уверено се катерят по скалите и подскачат около едрия хищник

Треньор №1 на ХХ век на България Димитър Пенев представи биографичната си книга "Стратега" в Плевен. Човекът, извел националния ни отбор до четвъртото място на световното първенство в САЩ през 1994 година, беше уважен от кмета на града Георг Спартански и някои от легендарните спортисти на града - футболистът Пламен Гетов и баскетболистът Цветан

Жан-Клод Ван Дам е герой не само в екшън филмите, но и в живота. Холивудската звезда го доказа с последната си постъпка - успя да убеди институциите в България и Норвегия да спасят живота на 3-месечната Рая. Кученцето беше заплашено от евтаназия, защото се оказа, че е пристигнало в скандинавската страна с фалшив паспорт