Яне Янев: Какво подслушване от кола с антенки от битака

https://www.24chasa.bg/Article/1883766 www.24chasa.bg
Яне Янев Снимка: Архив

Трудно е човек да удовлетвори желанията и исканията на хиляди хора. Затова в последно време работя повече. Не знам дали съпругата ми усеща кога си лягам и кога се събуждам, каза Яне Янев пред Нова телевизия.

Само вечер имаме време да сме заедно, споделя съпругата Галя на лидера на Ред, законност и справедливост. Тя смята, че съпругът й може да се защити от всички нападки, насочени срещу него, както и че никой не може да го ръководи.

Нямам право да го упреквам. Аз мисля, че е много последователен, каза тя по повод изказване, че той често сменя позициите си.

Според Янев е силно хиперболизирано определението за "частно ГДБОП". ГДБОП е структура, която по същество е невъзможно да се копира и да се изнесе от системата. Но бивши нейни служители могат да бъдат съблазнени или накарани да участват ъндърграунд среди, каза той.

Преди избори винаги се задейства ченгеджийницата, която работи за статуквото, подхвърля какви ли не схеми, за да се отвлече вниманието на хората от важното. Има ли една фамилия комунистическа, която да не е устроена в политиката, в бизнеса и къде ли не? Има ли един човек от тях, който нормално да си изкарва хляба, коментира Янев.

Анонимката за подслушване на политически ръководители и журналисти, на която проверка иска Сергей Станишев, е неистинна. Като разследват този донос, те губят времето си и парите на данъкоплатците. Какво подслушване говорят всички - от тази кола, която я даваха по телевизията, с антенки от 7 лв. от битака ли? Хайде да си говорим сериозно, каза той.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кафява мечка и нейните мечета, заснети в Централна Стара планина, показаха във видео от Дирекция "Национален парк Централен Балкан". Любопитното видео е озаглавено "Да живееш на високо" и проследява разходката на мечките из планината, като малките уверено се катерят по скалите и подскачат около едрия хищник

Треньор №1 на ХХ век на България Димитър Пенев представи биографичната си книга "Стратега" в Плевен. Човекът, извел националния ни отбор до четвъртото място на световното първенство в САЩ през 1994 година, беше уважен от кмета на града Георг Спартански и някои от легендарните спортисти на града - футболистът Пламен Гетов и баскетболистът Цветан

Жан-Клод Ван Дам е герой не само в екшън филмите, но и в живота. Холивудската звезда го доказа с последната си постъпка - успя да убеди институциите в България и Норвегия да спасят живота на 3-месечната Рая. Кученцето беше заплашено от евтаназия, защото се оказа, че е пристигнало в скандинавската страна с фалшив паспорт