От днес се приемат заявления за субсидии за пчеларство

https://www.24chasa.bg/Article/1965546 www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Кандидатите за безвъзмездна финансова помощ по мерки А, B, C и D на Националната програма по пчеларство, които имат сключени договори за получаване на субсидиите и вече са изпълнили инвестициите си, могат да подават заявления за плащане от днес до 31 август 2013 г., съобщиха от Държавен фонд „Земеделие" (ДФЗ).

Заявления по мярка А, Дейност ІІІ - „Популяризиране на българските пчелни продукти, в това число и произведени по биологичен начин" се подават в Централно управление на фонд „Земеделие", отдел „Промоционални програми". По мерки B „Борба срещу вароатозата", C „Мерки за подкрепа на извършването на физико-химичен анализ на пчелния мед" и D „Подкрепа за подновяване на пчелните кошери в Общността" документи се подават в отдел „Регионална разплащателна агенция - РА" на областните дирекции на ДФЗ в следните градове:

-Областна дирекция София (за София-град, София-област и Перник);
-Областна дирекция Варна (за Варна, Добрич и Шумен);
-Областна дирекция Разград (за Разград, Русе и Силистра);
-Областна дирекция Велико Търново (за Велико Търново, Търговище и Габрово);
-Областна дирекция Монтана (за Монтана и Видин);
-Областна дирекция Плевен (за Плевен, Ловеч, Враца);
-Областна дирекция Благоевград (за Благоевград и Кюстендил);
-Областна дирекция Пловдив (за Пловдив и Пазарджик);
-Областна дирекция Хасково (за Хасково и Стара Загора);
-Областна дирекция Кърджали (за Кърджали и Смолян);
-Областна дирекция Ямбол (за Ямбол, Сливен и Бургас).

Всичко, което трябва да знаете за:

Необходимите документи по мярка А, Дейност ІІІ са публикувани на интернет страницата на ДФЗ в раздел „Селскостопански пазарни механизми" - „Промоционални програми" - „Промоционални проекти, подлежащи на подпомагане съгласно Националната програма по пчеларство за тригодишния период 2011-2013". Документите по мерки B, C и D се намират в раздел „Селскостопански пазарни механизми" - „Месо и пчеларство" - „Националната програма по пчеларство за тригодишния период 2011-2013г." - „Прием 2013".

Списък на кандидатите, подписали договор с клауза в условия на наддоговориране, за които има осигурен финансов ресурс по мерки и сектори на Националната програма по пчеларство за тригодишния период 2011-2013 г., ще бъде публикуван и периодично обновяван на електронната страница на ДФ „Земеделие".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

По дантелени черни чорапи, високи токове, шлиферче, което едва прикрива задните й части, и разкопчана до пъпа блуза се пусна Мара Отварачката из софийските улици. Певицата беше помъкнала със себе си чанта с гримове и помади, с които явно не се разделя. Очакваме скоро Мария да тръгне съвсем без дрехи.

Нападателят на "Кротоне" Макси Лопес се отърси от омразата към Мауро Икарди. Той протегна ръка за помирение към бившия си най-добър приятел, който преди няколко години му открадна съпругата. Фаталната Уанда Нара изневери, а по-късно и заряза мъжа си заради авера му. Оттогава Лопес бе в непрестанна война с двамата предатели

Лошите новини за мениджъра на "Манчестър Юнайтед" Оле Гунар Солскяер нямат край. "Червените дяволи" са в невиждана от години криза, а сега се яви пореден проблем. Вратарят Давид де Хеа се контузи по време на евроквалификацията на Испания срещу Швеция (1:1) във вторник вечерта. Стражът получи мускулна травма на "Арена Солна" при опита си да изчисти