Ще дадем ли на САЩ Гери без доказателства?

https://www.24chasa.bg/novini/article/2002638 www.24chasa.bg
Семейството на Гери, преди проблемите на правосъдието.

В 10,30 часа утре, докато група млади хора протестира пред стълбите на Съдебната палата в София, вътре трима апелативни магистрати ще решат съдбата на Гергана Червенкова - 35-годишна българка, майка на две деца.

Съдиите ще определят дали Гергана да бъде разделена от двете си деца - Борислав (на 4 години) и Нора (на 6 години), и екстрадирана в Съединените щати, където да отговаря за престъпления, за които поне според документите по делото няма сериозни уличаващи доказателства.

Докато я конвоират към сградата на съда, Гергана ще се размине в следствието с поредната брутална организирана престъпна група за наркоразпространение.
Банда, която поне според практиката на спецсъда ще получи максимум 2-3-годишни присъди след споразумение с прокуратурата, докато младата жена е заплашена в САЩ с цели 68 години затвор, при това по много гръмки обвинения, които обаче реално представляват продажба на лекарства в интернет с нередовни рецепти - схема, в която Гергана на всичко отгоре има само косвена роля.

Цялата история четете ТУК.