Мая Манолова към Цецка Цачева: Не се дръжте като Бойко Борисов

https://www.24chasa.bg/Article/2038022 www.24chasa.bg
Снимки: Архив

ГЕРБ ясно заяви, че в така организираната работа в пленарна зала, няма как да продължи да участва в парламента. Ние сме категорични.

Това заяви пред bTV бившият председател на Народното събрание от ГЕРБ Цецка Цачева.

Така, както други парламентарни групи са напускали пленарната зала, така и ГЕРБ го прави. Ние трябва да бъдем близо до хората.

ГЕРB се регистрират , за да получат надницата си за деня, а след това обикалят по коридорите, пият кафе, смеят се, заяви депутатът от БСП и заместни-председателят на парламента Мая Манолова.

"Вие сте заместник-председател на 42-рото НС, вие не сте говорител на хората. ГЕРБ има най-много народни представители, избрани са от най-много хора", каза Цачева.

Няма как групата на "Коалиция за България" и ДПС да направят мнозинство с общо 120 депутати. Мнозинството се прави с участието на "Атака". Тези три партии управляват България, коментира още тя.

Ние взехме това решение, защото категорично възразяваме срещу начина, по който работи парламента. Именно с популистки обещания и демагогски твърдения левите спечелиха немалко гласове.

Мая Манолова заяви, че хората са гласували за ГЕРБ, за да работят и да бъдат в пленарна зала.

Вие излъгахте за не малко неща - излъгахте за плоския данък, излъгахте за неща, които са неосъществеими, посочи Цачева.

Мая Манолова се обърна към нея с призив да не се държи като Бойко Борисов.

Цецка Цачева заяви, че в 42-рото НС отново се гласува с чужди карти - това, с което предишния кабинет се е преборил.

Очаквайте подробности.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи