Синът на Станишев юнак - тежи 3,980 кг!

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/2137731 www.24chasa.bg
Сергей Станишев излиза от болницата, след като видя сина си за първи път. СНИМКА: Йордан Симeонов

Половинката на Сергей Станишев - Моника, му роди син. Бебето проплака за първи път в болницата на доц. Атанас Щерев и тежи 3,980 кг.
Щастливият татко научил новината около 17 ч и веднага тръгнал от “Позитано” за родилния дом. До снощи той не бе съобщил лично хубавата вест на никого от депутатите си и повечето научиха от медиите.

Това обаче бе най-обсъжданата тема в червения кулоар вчера. Така депутатите си обясняваха отсъствието на лидера си от парламента, без да знаят, че до края на деня ще се окажат прави.

До редакционното затваряне на броя все още не бе известно и как ще се казва бебето. Според едни депутати Моника и Сергей още не са избрали име, други обаче кръстиха младия Станишев Борис.

Сергей и Моника при изписването на дъщеричката им Дария преди две години.
Сергей и Моника при изписването на дъщеричката им Дария преди две години. СНИМКА: Румяна Тонeва


Това ще е второто дете на Станишеви. Дъщеричката им Дария се роди на 1 май 2011 г. Братчето  идва точно навреме - за празника на Бузлуджа, радваха се червените вчера.
Дария бе кръстена на баба си Дина Станишева - майката на соцлидера.

Моника и Сергей се ожениха в пълна тайна малко след предсрочните избори през май. Двамата си дадоха църковен обет в столичния храм “Света София” на 19 май в присъствието само на кумовете си.

Това е четвърто дете на Моника, която освен него и Дария има още две - Моника и Венцислав, от бившия си съпруг банкера Венцислав Йосифов.