“Цената на истината” - много, много скандално

https://www.24chasa.bg/Article/223890 www.24chasa.bg
Водещият Витомир Саръиванов на снимките на първия епизод на “Цената на истината". На стола е Лилия Грънчарова. СНИМКА: НОВА ТВ

“Цената на истината" - предаването, в което те разпитват с детектор на лъжата, тръгва тази вечер по Нова тв от 20 часа. Всеки, който седне на стола на истината, трябва да е готов да разкаже публично и най-съкровените си тайни. Още по-смущаващо е, че сред аудиторията в студиото ще седят близките и роднините на участника.

Стигне ли човек докрай в разкритията, ще спечели голямата награда от 200 хил. лева.

Всеки играч минава предварително през тест с детектор на лъжата, чиято надеждност е 98%. Обучени експерти правят полиграфското изследване, което протича два дни. По време на теста се задават 50 лични въпроса, от които 21 прозвучават отново в предаването.

Участниците няма да знаят резултатите от детектора и ако в студиото отговорят пак с истината, ще спечелят 200 000 лева. "Досега съм снимал 6 сезона на "Биг Брадър", но такива истории не бях чувал. Плаках по време на записите", каза продуцентът Ники Николов от “Олд скул”.

"Пожелавал ли си смъртта на майка си" и "Кое от двете си деца обичаш повече" ще са част от въпросите в новото шоу. Световната му история показва, че целта на предаването е да бъде скандално. Именно заради това в Гърция са спрели излъчването на “Цената на истината”, въпреки че е било с изключително висок рейтинг.

Днес на стола на истината сяда Лилия Грънчарова, на 27 години. Тя е осиновено дете, а баща й е бивш военен. За първи път пред родителите и съпруга си тя ще признае, че е правила секс с жени.

В четвъртък зрителите ще видят скандалната история на Соня Ву, заради чиято история Ники Николов е плакал. Нейният годеник ще разбере дали той е партньорът, с когото е правила най-добър секс досега.

"България е малка. В отговорите на участниците има замесени имена от шоубизнеса, спорта и политиката", разказа още Николов. В сниманите досега епизоди обаче няма човек, спечелил парите. Участниците си тръгват без никаква награда. Факт е, че никой от близките им не се е обидил. Напротив, след края на епизода е имало сълзи и прегръдки. Предаването ще е два пъти в седмицата - в сряда и четвъртък.

Днес тръгва още една продукция на Нова тв - поредните епизоди на българския сериал “Забранена любов”. В него като актриса ще се изяви скандалната плеймейтка Златка Райкова в ролята на платена компаньонка. Елен Колева напусна сериала, но за сметка на това в новия сезон намира място и “Мисис България” 2004 Яна Маринова. Тя стана популярна и с участието си в последния “Сървайвър”. Маринова ще се превъплъти в образа на съблазнителната красавица Ева, която грабва сърцето на Марин.

Преплетените истории в “Забранена любов” - на Крис, Нора, Марин, Андрей и Ева, ще се излъчват от 22,00 часа. (24часа)