Бургазлийка спука от бой 120-килограмовия си нападател

https://www.24chasa.bg/novini/article/2268879 www.24chasa.bg

35-годишна бургазлийка с тегло не повече от 50 килограма преби 120-килограмовия си нападател, съобщи сайтът „Флагман".

Жената вървяла по ул."Оборище" с 4-годишното си момченце. Носела покупки и дамска чанта. В това време тя била нападната в гръб, а 40-годишният нападател сграбчва златния синджир, който виси на врата й.

По оживената улица имало поне 20 души в непосредствена близост, но никой не дръзнал да помогне на жената. В този момент откъм ул."Юрий Венелин" се появил велосипедист, който като видял гледката, директно се забил с колелото в мъжа. Той се олюлял и паднал на асфалта. В яростта си, жената почнала да го налага с найлоновата торба по главата. Според очевидци, в нея имало консерви и картофи, които по едно време се пръснали, защото торбичката се разкъсала.

„Десетки сеирджии, повечето от които бяха мъже, се бяха насъбрали да гледат как жертвата си отмъщава, но никой не посмя и един ритник да му удари, но като цяло тя се справи блестящо като го смля от бой", разказа очевидка.

Когато дошла линейката, фелдшерът бил изумен от гледката на проснатия крадец, който заедно с шофьора не можели да повдигнат. Жената продължавала да му удря юмруци и да го рита в слабините, вече подкрепяна с бурни възгласи от публиката.

Полицаи помогнали мъжа да бъде качен на носилката. В момента нападателят е в шокова зала на МБАЛ-Бургас с фрактури на черепа.