Безсмислените статуси и "селфи" снимките във фейсбук били най-дразнещи

https://www.24chasa.bg/Article/2356322 Безсмислените статуси и "селфи" снимките във фейсбук били най-дразнещи Безсмислените статуси и "селфи" снимките във фейсбук били най-дразнещи www.24chasa.bg
Снимка: Архив

Ново проучване показва, че всеки четирима на десет британци биха искали техните приятели и познати да спрат да обновяват статусите си във фейсбук с "безсмислени глупости", пише Daily Mail.

Близо една четвърт от анкетираните също така биха искали хората да спрат да се снимат сами и да споделят снимките, известни като „селфи", в социалните мрежи. Мъжете са най-големите грешници, според проучването, като при тях вероятността да правят снимки от този тип е два пъти по-голяма.

Не само в интернет обаче британците биха искали техните сънародници да променят навиците си.

Около 23% от британците изтръпват, когато други хора си пукат ставите на пръстите на ръцете.

Около 17% от британците си гризат ноктите, но въпреки това 28% население не харесват, когато другите го правят.

Проучването е направено сред 2 000 души, като от търсачката на Microsoft - Bing, са попитали британците за ежедневните им навици и какво биха искали останалите да променят у себе си.

За най-лошия технологичен навик във Великобритания е определено игнорирането на някого, като използваш телефона си.

След това се нарежда следенето на бившите партньори във Facebook, създаването на мнение за хората по това какъв телефон имат, снимането на храна и снимането на концерти и всякакви събития, вместо човек да им се наслаждава.

Около 85% от британците признават, че имат поне по един навик, но по-малко от половината признават, че му се отдават ежедневно.

Тези навици обаче са неща, които британците правят, дори без да осъзнават. Например близо половината от тях казват, че всяка вечер сядат на едно и също място за вечеря вкъщи.

Общо 37% от британците винаги сгъват тоалетната хартия.

На работа повече от един на всеки десет използва една и съща чаша, докато един на всеки пет винаги чете имейлите си по три пъти, преди да ги изпрати.

Не е изненадващо, че мъжете и жените дават различни отговори за навиците на другия.

Близо половината от жените биха искали техният мъж да промени някакъв негов навик, като 17% от тях искат мъжете да спрат да оставят седалката на тоалетната чиния вдигната

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

В Япония над 100 полета са отменени заради приближаващ се тайфун

Японските авиокомпании са отменили във вторник 110 полета по вътрешни линии заради приближаващия се тайфун „Лайънрок“, предаде ТАСС, цитирана от "Фокус".

Броят на загиналите при земетресението в Италия достигна 292 души

Броят на загиналите при разрушителното земетресение в Централна Италия достигна 292 души, съобщи италианската Гражданска защита, цитирана от Xinhua . Телата на две жертви са били извадени изпод

Блогър, писал за здравето на Хилари Клинтън, е бил уволнен

Американският вестник Huffington Post е изстрел статия и е закрил акаунта на един от авторите си, който повдигна темата за здравословното състояние на кандидата за президент на САЩ,

Близо 6500 мигранти са спасени край Либия

Близо 6500 мигранти са били спасени край Либия, съобщи италианската брегова охрана, при една от най-големите операции от този вид, предаде BBC, цитирана от Фокус.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Ирина Бокова се изкачи пак на трето място във вота за ООН

Ирина Бокова е на трето място в новото трето гласуване в Съвета за сигурност на ООН в Ню Йорк за избор на нов генерален секретар на ООН. Българската кандидатка за поста завърши първия вот на трета

Две силни земетресения разтърсиха вулкан в Исландия

Две земетресения със сила 4,5 и 4,6 разтърсиха един от най-големите исландски вулкани - Катла и породиха у исландците безпокойство, че той може да изригне, информира "Ройтерс",

Парижани възхитени от Русе

Посланикът на България във Франция Ангел Чолаков благодари с писмо на кмета на Русе Пламен Стоилов за рекламните пана на дунавския град, които красят нашето посолство в Париж.

Дилма: Правят ми преврат, не давам оставка

“Дойдох, за да гледам ваши превъзходителства в очите и да кажа, че не съм извършила престъпление. Никога няма да направя този подарък, не смятам да подавам оставка.

Ловци на покемони са причината за почти 300 инцидента в Англия

Запалени по популярната мобилна игра Pokemon Go британци през юли няколко пъти са били обект на нападения от крадци, нарушавали са правилата на уличното движение и обществения ред на територията на