Непобедимите по сценарий са в Румъния, а снимат в София

https://www.24chasa.bg/Article/2370694 www.24chasa.bg
Силвестър Сталоун излиза от ВИП терминала на летището в София през август. Оттогава той снима у нас “Непобедимите 3”. Сега се говори, че актьорът е болен.

"Непобедимите 3" ще покажат София като румънски град.

До дни екипът на Силвестър Сталоун, който от два месеца е у нас, за да снима третата част на екшъна "Непобедимите", ще затвори центъра на София. В района около хотел "Шератон" и Партийния дом - сега е втората сграда на Народното събрание, по план екипът трябва да снима кадри с много трупове и взривове.

Всъщност действието ще се снима в центъра на София, но сценарият я оприличава като румънски град. Много е вероятно това да е Букурещ, столицата на Румъния.

По план актьорите трябва да снимат тази сцена другата седмица. В последните дни обаче програмата им често се изменя в последния момент, казаха хора от Киноцентъра в "Бояна". Там говорят, че причината е леко заболяване на Силвестър Сталоун.

Мел Гибсън обаче е на снимачната площадка. Вчера американският актьор е заснел важни сцени от екшъна от сутринта до вечерта в Бояна.

До края на тази седмица екипът трябва да се премести и в правителствената резиденция "Лозенец". Тя също е включена в програмата на Сталоун, като той даже има официално разрешение да снима вътре, както и в двора на военния клуб.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар