“Полет над нощта” с ново лице

https://www.24chasa.bg/Article/240553 www.24chasa.bg
Станислава Ганчева и Драгомир Симеонов Снимка: Румяна Тонева, 24 часа Архив

Младият актьор Евгени Будинов е новото и единствено лице на нощния блок на БНТ “Полет над нощта”. Той ще заеме мястото на Драгомир Симеонов и Станислава Ганчева - съпругата на Краси Радков, която сега участва в шоуто “Дансинг старс 2” по Би Ти Ви.

“Полет над нощта” е дебютът на Будинов на малкия екран. Досега той се е снимал в ленти на Теди Москов, Мариус Куркински, Лили Абаджиева и Александър Морфов. Участвал е в постановката “Хъшове” на Народния театър. В момента играе главните роли в “Красотата спи” и “Животно на трона” в Малък градски театър “Зад канала”. Участва и в най-новия филм на режисьора Ивайло Христов с работното заглавие “Къща без прозорци”.

Темата на “Полет над нощта” тази седмица е “Нощта на музеите в Пловдив”. Пряко от града на тепетата новият водещ ще посети музеи, галерии и клубове, които ще отворят вратите си за посещения със свободен вход до 3,00 часа след полунощ.

Доскоро “Полет над нощта” се излъчваше едновременно по БНТ 1 и Дарик радио. Радиовариантът на предаването вече не съществува. “Полет над нощта” ще върви всяка седмица в нощта на петък срещу събота от 0,10 ч по БНТ 1, БНТ САТ и Военен телевизионен канал. (24часа)