Ученици преписват История славянобългарска

https://www.24chasa.bg/Article/2407448 www.24chasa.bg
<span class="srcRef">Източник: <a href=" http://www.shutterstock.com/" target="_blank" rel="nofollow">Shutterstock.com</a></span>

Ученици в Габровско училище продължават дейността на Паисий Хилендарски като преписват „История славянобългарска", предаде „ДАРИК".
 
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 0,50 до 5 лева 

Ученици от СОУ „Отец Паисий" правят препис на „Историята", връщайки се няколко столетия назад, когато Паисий поставя началото на възродителния процес у нас.
"Ние, учениците от полуинтернатните групи в ІV, VІ, VІІ, VІІІ клас и по инициатива на г-жа Владимирова, във връзка с 30 години от създаването на нашето училище - СОУ "Отец Паисий" преписахме "История славянобългарска" в лето 2013-то" - надпис е поставен върху най-новия препис на Паисиевата история.

Директорът Грета Найденова получи преписа послучай кръглата годишнина на учебното заведение. Трима учители - Снежина Владимирова, Севда Йовкова и Татяна Иванова, както и 23-ма ученици са участвали в създаването на преписа на Паисиевата история.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Анита Мейзер преживя нов шок в затвора. Ромката с рождено име Айше Желева, която излежава присъда за убийство на съпруга си – фитнес инструктура Николай Димов, е надебеляла зверски зад решетките. Стрелките на кантара ударили сто килограма, а Анита направо не можела да повярва. Тя изпаднала в ужас, докато била на преглед в лазарета към Сливенския

Билетите разграбени и у нас Люк Скайуокър втален за премиерата на "Междузвездни войни 8" Голямото чакане за феновете на "Междузвездни войни" приключи! От днес започват нощните предпремиерни прожекции на новия филм от поредицата - "Последните джедаи", а от утре филмът официално се завърта по всички кина.

111 нарушения във връзка с улова и продажбата на риба са регистрирани около Никулден. От Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури изнесоха любопитни статистически данни по отношение на контролната дейност в седмицата преди празника. Инспекторите са извършили общо 2236 проверки по река Дунав, в Черно море, на пристанища при разтоварване,