ЧРД на Юри Димитров

https://www.24chasa.bg/Article/252362 ЧРД на Юри Димитров ЧРД на Юри Димитров www.24chasa.bg

Днес рожден ден празнува Юри Димитров. Когато има да се свърши нещо трудно и почти невъзможно по дизайна на вестника, в редакцията се стига винаги до съвета “Отиди при Юри!”, защото неговите страници са също толкова интересни, колкото и любимите му пътувания из Европа. Пожелаваме му здраве и повече свободно време за риболов. И чакаме да ни изпрати картичка и от Перу.

Честит юбилей и наздраве!

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

На 22 юли рожден ден имат

Бойко Боев, депутат в 40-ото НС, зам.-министър на земеделието и горите в правителството на НДСВ Д-р Евгений Желев, депутат в 41-ото НС, министър на здравеопазването в правителството на С. Станише

Честит рожден ден на Анри Кулев

Рожден ден има художникът и режисьор Анри Кулев, чиито карикатури красят страниците на вестника вече 14 г. Желаем дълголетие и на него, и на таланта му.

Честит рожден ден на Юлий Павлов

Днес рожден ден празнува социологът Юлий Павлов, който е директор на Центъра за анализи и прогнози. За "24 часа" още по-важното е, че е наш автор и с анализите си ни разкрива причинно-следствените

Честит рожден ден на Слави Ангелов

Рожден ден има един от най-известните разследващи журналисти - Слави Ангелов - коментатор във в. "24 часа". Неговата работа се следи и от добрите, и от лошите ченгета, и дори от престъпниците.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Честит имен ден на Илиана Динекова

Имен ден има днес колежката ни Илиана Динекова от криминалния отдел. Ще използваме повода да й честитим на патерица рождения ден, който беше в понеделник. Илиана е с нас от миналата година.

Честит рожден ден на Ивайло Дончев и Велислава Божова

Днес рожден ден празнува фоторепортерът на “24 часа” Ивайло Дончев. С точно око и бърза реакция Ивайло е запечатал не един и два знаменити кадри за вестника. Велислава Божова е най-новото попълнени

Днес рожден ден има Мариана Куманова

Днес рожден ден празнува колежката ни Мариана Куманова. Дълги години тя бе част от отдел “Документация”, а неотдавна влезе в редиците на онлайн изданието на в. “24 часа”. Бъди все така усмихната и

Честит рожден ден на Найден Тодоров

Днес рожден ден празнува колегата ни от спортния отдел Найден Тодоров. Този сезон той завърши на 2-о място в журналистическото футболно първенство на Европа и на 5-о в нашето.

Честит рожден ден на Илко Василев

Днес рожден ден празнува колегата ни в Пловдив Илко Василев. Когато някъде стане инцидент, той винаги е първи на местопроизшествието Честито!