Красьо нямал тежки ланци,а голяма душа и много контакти

https://www.24chasa.bg/Article/261023 www.24chasa.bg
Красимир и Магда, снимани през 2006 г. Тогава той явно се е изкушавал да носи ланци, каквито сега, както твърди певицата, вече не слага. СНИМКИ: СП. “НОВ ФОЛК” И АРХИВ НА “ПАЙНЕР”

Може би защото залага повече на баладите, отколкото на по-пикантните текстове. Но внезапно един грандиозен скандал, свързан с името на приятеля й Красимир Георгиев, наричан Красьо Черния (виж карето на 14-а стр.), я избута под светлините на прожектора. Което обаче никак не й хареса... Тя за първи път проговори за връзката си с него пред "24 часа".

"Мога за мен да ти кажа много неща - всички са истина или лъжа. Мога да гледам наивно и мило в теб сега. Мога и да се съблека”

"Мога и двете. В крайна сметка всичко зависи от мъжа, нали", извива глас Магда в новата си песен. Гласовитата бургазлийка - откритие на "Пайнер" през 2003 г., не престава да търси начин да разтърси феновете си.

Красьо нямал тежки ланци,а голяма душа и много контакти

Визията й е контрастна - ту е ледена красавица с русо-сребристи къдрици и строги перли, ту е типична блондинка, разпуснала дълги руси коси, палаво играеща си с черна панделка, провокативно обрамчила пищната й гръд. В момента записва четвърти албум.

Красьо нямал тежки ланци,а голяма душа и много контакти

Магда е завършила хуманитарна гимназия в родния Бургас с профил рисуване и немски. И досега я влече да хване молива и четката, а наученото й помага, когато скицира сценичните си тоалети. Или интериора на новия си апартамент на столичния бул. "България", който споделя от година с приятеля си. Съветвайки се и с професионални дизайнери, все пак е заложила на личния си вкус.

В най-новата си фотосесия Магда коренно смени визията си. От дългокоса блондинка с излъчване на русалка тя се преобрази в ледена жена вамп, което подхожда на новия й репертоар от песни с провокативни текстове.
В най-новата си фотосесия Магда коренно смени визията си. От дългокоса блондинка с излъчване на русалка тя се преобрази в ледена жена вамп, което подхожда на новия й репертоар от песни с провокативни текстове.

Жилището от 120 кв. м е решено в топли тонове.

Красьо нямал тежки ланци,а голяма душа и много контакти

Романтичната й балада "Обещавам ти" очевидно е автобиографична песен. "Какво може да обещае една влюбена жена на един мъж? Да бъде вярна до гроб. Да го обича завинаги", лаконична е Магда. Твърди, че не обича да говори за личния си живот, но провокирана от многото слухове за човека, с който споделя живота си от 4 г., признава, че е посветила песента на него. Да, това е Красимир Георгиев (наричан от медиите Красьо Черния - бел.ред.), не скрива певицата.

Красимир и Магда на почивка през 2006 г. - тогава тяхната любовна история току-що е започнала.
СНИМКИ: АРХИВ И СП. “НОВ ФОЛК”
Красимир и Магда на почивка през 2006 г. - тогава тяхната любовна история току-що е започнала. СНИМКИ: АРХИВ И СП. “НОВ ФОЛК”

"Ще кажа няколко думи, с които искам да сложа край на спекулациите около неговото име. Нито е Черничкия - чист българин си е, нито носи тежки ланци. Човек с много голяма душа, страхотен приятел и мъж. Това ще потвърдят всички, които го познават. Ако той е такъв злодей, не бих била 4 г. до него - това могат да потвърдят всички, които ме познават. Разбира се, че още сме заедно въпреки всичко, което се изговори за него. Ще бъда зад гърба му и в хубаво, и в лошо, както повеляват библейските закони. Хората затова са заедно. Красимир е страшно интелигентно и начетено момче, със страшно много акъл в главата. Учи финанси, в момента прави докторантура. Нека тогава не му се чудят и не му завиждат защо има толкова много контакти.

Красьо нямал тежки ланци,а голяма душа и много контакти

Във фолксредите, където връзките бързо се създават и разпадат, любовта между Магда и Красимир е пословична. "Тя наистина е чувствителна, романтична и приема нещата много сериозно", твърдят запознати.

Как минава един неин ден? Става сравнително рано. Преди обяд час-два бъбри с приятелки и роднини, урежда участия, обсъжда проекти. Четири пъти седмично задължително е на фитнес. Вечер чака любимия си мъж, за да го гости с ястия, които лично е приготвила. Обичали да се посмеят над “поредната клюка” за него или за нея и да се убедят, че всичко ще се уреди както в една от нейните песни - в края на краищата всяко чудо е за три дни и ще отбележат "Поредната победа". Твърдо вярва, че истината за нейния Красимир ще възтържествува.

А иначе Магда може да се нарече мечта за всяко списание, илюстриращо мъжките мечти. Но досега категорично е отхвърляла и най-примамливите оферти. "Не мога да бъда крайна, имам задръжки, макар че всичко зависи от фотосесията. В жанра, в който се изявявам, не мога да се държа като монахиня, но нещата трябва да са премерени. Все пак на първо място държа на дискретността", казва изпълнителката на хита "Нямам душа".

Разказва, че родителие й са скромни хора, които са я възпитали в патриархални ценности, но са подкрепили амбицията й да стане певица.

Осигурили са й уроци при известни вокални педагози, стояли зад гърба й финансово, докато е записвала първите си клипове. "Майка ми беше най-голямата ми опора, когато спечелих конкурс на фирмата "Пайнер", поощри ме и ме окуражи да поема по този път. Наистина, пяла съм в хор, но това не беше достатъчно да пробия на фолксцената", хвали Магда семейството си. Когато отвяла конкуренцията през 2003 г., не си давала сметка, че е може би е единствената, която няма опит в изпълнения по заведения. "Обаче съм си късметлийка.

Още първата ми песен "Море и суша" се превърна в хит и спечелих награда за дебют. Не бях очаквала такъв старт. За мен беше шок - бях едва на 20 години", връща спомените Магда.

Тя обича да пее балади и определя себе си като много чувствителен човек. Дори й се е случвало да се разплаче по време на записи. Нищо общо с жената, която е обрисувана в хита й "Нямам душа" - това просто е лирическа героиня, родена от въображението на текстописците, но не и Магда.

Помолихме чрез Магда и Краси да каже няколко думи за жената до себе си. Но човекът, за когото цялата държава в момента говори, засега се въздържа. А преди 3 г. не се въздържал да й направи предложение за женитба пред 500 души в столична дискотека.

"Моля ви, това беше шега на наши приятели, не обръщайте внимание. Наистина живеем заедно, но не сме сключили брак", уточни певицата. Тя е лаконична и за екзотичните екскурзии, които пресата описва пищно преди година-две. "Сега не му е времето да говорим за това, макар да е истина", отсича Магда.

 

Скандалът "Красьо" избухва през юли. Тогава членът на Висшия съдебен съвет Иван Колев разкрива, че " черничък човек с ланци" урежда шефски постове в магистратурата. Проверка на прокуратурата установява, че става въпрос за 27-годишния Красимир Георгиев. Скоро "доброжелатели" подшушват, че това е същият баровец, който от 4 години е близък приятел с фолкдивата Магда и подкрепя кариерата й.

Телефонни разпечатки на разговори показват, че нашумелият като Красьо лобист се е свързвал с двама членове на Висшия съдебен съвет - Иван Димов (интервю с него на 9-а и 10-а стр.) и Стойко Стоев. Те обаче твърдят, че познанството им с плевенския бизнесмен няма нищо общо с постовете, които заемат. Стоев подаде оставка от ВСС, Димов обаче отказа да напусне.

В тефтерчето на Красьо има номерата на още 30 магистрати, като 15 от тях са кандидатствали за шефски места в съдилища и прокуратури, съобщи преди време главният прокурор Борис Велчев. В него имало и номерата на доста политици.

Бившият финансов министър Милен Велчев призна публично, че е работил с Красьо по време на предизборната кампания на НДСВ през 2005 г. - ползвали били под наем негово помещение. (24часа)

 

Малките глезотии за любимото момиче

Kогато още Красимир Георгиев не беше станал Красьо Черния, той и Магда не са крили връзката си, но не са я и демонстрирали публично. Тогава той беше просто Краси на Магда.

Тя изповядва, че е готова да направи всичко за човека, който непрекъснато я обсипва с внимание: "Краси не е от мъжете, които те държат в златна клетка. Има много благ характер, дори е прекалено добър. Никога няма да се хване за нещо дребно. Ще ми обясни, ще ми повтори, потрети. По-голям е от мен само с година, но е доста зрял за възрастта си. Много ме глези и непрекъснато ме изненадва. Не мога да го опиша с думи”, казва певицата в едно интервю.

Но може да го опише в цифри...

От година двамата живеят в луксозен апартамент от 120 кв. м на столичния бул. "България". В него най-много й допадат баните, в които има куп глезотии, включително джакузи. Певицата притежава и свое уютно жилище в Бургас. По случай новия дом Краси завел Магда на шопинг в Рим.

За един 8 март Краси я изненадва с джип и екскурзия в Дубай. Там един от най-скъпите хотели се засичат с друга фолкдвойка - Галин и Галена. Певицата си мислела, че приятелят й е наел просто луксозна стая в "Атлантис”, най-новия в момента хотел в арабската перла. Но когато отворила вратата, влязла в огромен апартамент с офисна част, кухня, хол, джакузи и две тераси, с панорама към Персийския залив.

"Хотелът беше като замък - с 1600 стаи. Имаше цял етаж със стени от аквариуми, в които плуваха всякакви риби, дори акули. С Краси отделихме само един ден за пълен релакс, през останалото време бяхме на екскурзии, за да разгледаме града.” Двамата дори излезли на 40 километра от Дубай, в пустинята, където се разхождали из златните дюни със специален джип. От почивката им завинаги ще й остане споменът, как двамата стоят на терасата, загледани в Персийския залив, и просто си говорят. (24часа)

 

ПЕСНОПОЙКА

Нямам думи да ти кажа

колко силно те обичам.

Вярвай ми, ще ти докажа,

че за мене ти си всичко.

Ти си щастие и радост,

ти си болка и тревога,

най-голямата ми слабост,

без която аз не мога.

Никога не ще престана

аз да те обичам.

Винаги ще си остана

твоето момиче.

Обещавам ти.

Припев:

Обещавам ти да си обичан,

както никой мъж в света.

Обещавам ти да имаш всичко-

и любов, и свобода.

Обещавам да бъда вярна,

но и ти ми обещай

друга в сърцето ти да няма,

мой да бъдеш ти докрай.

*Тази песен е посветена на Красимир Георгиев

 

 

Всичко е наред, тръгвай си,

само мой те исках, но не си.

Хайде, облечи се и върви,

нека да ти провърви.

Искам да не бях те срещала,

исках да не бях се влюбвала,

обич безпощадна в мен кърви

и не ще да си върви....

Вече нямам душа,безпътна вървя - изгонена от рая,

вече нямам сърце - проклето сърце, с което да мечтая.

Вече нямам лице и нямам очи -

така ще съм до края,

имам сами любов - безпътна любов, изгонена от рая.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Към обущаря за поправка на стари обувки се е запътил Михаил Йончев, видя "България Днес". Естрадният певец подбира облеклото си в червената гама и екстравагантни кръгли очила. След като остави на майстора плик с обувки, изпълнителят продължи към останалите си ангажименти. СНИМКИ: "България

Напълно неразпознаваема, без грим и в спортен екип, моделката Наталия Гуркова върши всекидневните си задачи, видя "България Днес". Моделката паркира в близост до дома си, след което разтовари пазарски чанти. За дневния си тонус Гуркова разчита на прясно изцеден фреш. Липсата на грим тя умело прикрива с много скъпи слънчеви очила

Джорджина Родригес иска още деца от Кристиано Роналдо. Тя даде специално интервю за "Ола", в което призна своите планове. "Моето желание да бъда майка е по-силно от всякога", сподели красавицата. В момента половинката на португалеца има тежката задача да се грижи за четири деца. Само 2-годишната дъщеричка Алана е родена от Джорджина