Тайни за Боевски лъснаха в книга

https://www.24chasa.bg/Article/2670458 Тайни за Боевски лъснаха в книга Тайни за Боевски лъснаха в книга www.24chasa.bg

За кой ли път в своя живот Гълъбин се почувства прегърбен. Мислите препускаха в главата му. Отново и отново повтаряше събитията. Вече мина седмица от задържането. Първо прекара една нощ в ареста на летището, след това мина през друг затвор за временно задържане. Сега беше в Итаи. Зандан за чужденци, в който имаше хора от цял свят. 1500 затворници излежаваха своите присъди. Най-много бяха тези като него - обвинени в трафик на наркотици. Имаше и други - убийци, изнасилвачи, измамници и крадци.

„Трябва да се изправя - помисли си той. - Аз съм Гълъбин Боевски. Олимпийски шампион, а не муле!"

„Белият затворник. Тайната история на Гълъбин Боевски", 152 с., цена: 6.00 лв.

*Търсете по реповете и в книжарниците!

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Ансамбъл "Сливен" моли Бойко Борисов да го спаси

Ансамбълът за народни песни и танци „Сливен“ изпрати зов за помощ до премиера Бойко Борисов, съобщи БНР. В отвореното писмо се казва, че предстоящото съкращаване на щата и бюджета на ансамбъла на

Британски фотограф подрежда изложба, за да спаси селско читалище у нас

Британец, носител на многобройни фотографски награди, подрежда изложба в столичен арт център, за да помогне за спасяването на местното читалище във великотърновското село Миндя.

Четирима с един билет в Народния театър - гледат звездите на трупата

Екстра за семейства и приятели предлага Народният театър “Иван Вазов” на 19 ноември. За четвърта година трупата се включва в европейската “Нощ на театрите”.

Кой е Лорънс Арабски и защо съвременната история на Близкия изток е тясно свързана с него?

Скот Андерсън е бивш военен кореспондент от Ливан, Израел, Египет, Северна Ирландия, Чечня, Судан, Босна, Салвадор и още много други разкъсвани от конфликти страни.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Започнаха Радичкови дни

С биенале, организирано от художниците в дружество "Тенец" - Монтана започнаха тази година Радичковите дни. Майстори на палитрата от различни краища на страната претвориха причудливия свят от

Пътят от тирания до демокрация

Едно от най-хубавите открития на Атина е равенството чрез закона и пред закона. Пътят до демокрацията през погледа на историците днес изглежда логичен и неизбежен.

Гости от Виена, Базел и Братислава в "Салон на галериите"

Картини на Магда Абазова, Нерон, Николай Майсторов и Румен Скорчев показани в зала 3 на НДК Интересен пърформанс, наречен “Саможертва”, даде началото на третото издание на “Салон на галериите” в

REFAN – диамантен спонсор на Британско-българския бизнес бал

Първото издание на Британско-българския бизнес бал се превърна в най-бляскавото събитие за есента в Лондон. Негов диамантен спорсор бе „Рефан България“,

Представят последната книга на рано отишлия си поет Ивайло Иванов

Тази вечер в Клуба на културните дейци в Русе ще бъде представена последната книга на рано отишлия си от този свят Ивайло Иванов – „Нов сън за щастие“, съобщи БНР.