„Ако си дал" на Емил Димитров е най-великата българска песен

https://www.24chasa.bg/Article/2853415 www.24chasa.bg

 „Ако си дал" на Емил Димитров е най-великата българска песен, според класацията "Великите 500", организирана от БГ Радио. Над 10 000 души дадоха своя вот за най-обичаните български песни.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Статистиката показва, че най-силно присъствие сред Великите 500 имат изпълненията на Васил Найденов - цели 27, следва Лили Иванова - с 24, Графа - с 23, Сигнал и Дони - с по 15. Примата на българската поп музика Лили Иванова обаче няма нито една песен в челната десетка на класацията.

Ето и топ 10 на любимите български песни:

1. Ако си дал - Емил Димитров

2. Клетва - Кирил Маричков

3. Моя страна - Емил Димитров

4. Да те жадувам - Сигнал

5. Светът е за двама - Орлин Горанов

6. Бягство - Авеню

7. Адаптация - Васил Найденов

8. Двама - Мария Нейкова

9. Сбогом, моя любов - Васил Найденов

10. След 10 години - ФСБ

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена