Соломон Паси: Когато НАТО стане безсмислено на Земята, ще се готвим за среща с пришълци

https://www.24chasa.bg/Article/2912262 www.24chasa.bg

Организации от типа на НАТО ще станат безсмислени, тогава ще трябва да се готвим за среща със създания от други планети. Това заяви в интервю за БНТ Соломон Паси.

В Атлантическия клуб работим по една идея за електронна демокрация. Това е сбъдване на мечтата на човечеството за идеално управление на планетата. То няма да стане чрез гласуване и избори, а чрез компютри. Въпросната електронна демокрация ще доведе до това хората да се управляват по най-добрия възможен начин и тогава организации като НАТО ще станат безсмислени, което ще е в едно далечно бъдеще. Но дори и да станат безсмислени на земята, тези организации ще се готвят за среща със създания от други планети", каза Паси.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

По случай 10-годишнината от влизането на България в НАТО, Паси си спомни, че още през далечната 1994 г. противниците били повече от съмишлениците за НАТО. При второто разширяване на военния блок през 1999 г. бил разочарован, че България е присъединена към Партньорство за мир и го смятал като утешителна награда. Според Соломон Паси и Русия ще узрее, след време, за влизане в НАТО.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Дъщерята на Аня Пенчева залюби млад поет Не съм сама, имам си сериозно гадже, казва водещата! Водещата Петя Дикова май стяга сватба, шушукат в светските среди. Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков се залюби с млад и обещаващ поет. Двамата са много отдадени един на друг и нищо чудно скоро да минат под венчило. "Не съм сама, имам гадже!

Цветомира Гущерова от Яхиново търси 24 000 евро за бъбрек, състоянието й се влошава всеки ден! Нека помогнем на нежното и крехко Цвете, която цял живот се бори с диагнозите, но днес състоянието й е критично и има един месец да събере пари и да замине за животоспасяваща бъбречна трансплантация в Турция или да „влезне в ада” и да мине на

Торта от холивудския ас Майкъл Медсън зарадва актьора  Асен Блатечки навърши 47 години с... опит за самоубийство! Фенките на актьора могат да са спокойни, защото това се случи единствено в името на изкуството, на сцената на Малък градски театър "Зад канала". Там Блатечки влезе в кожата на Итън Алън Хоули,