Изнесоха с полиция личните вещи на Денис Ершов от VIP-апартамент в Поморие

https://www.24chasa.bg/Article/3197763 www.24chasa.bg
Денис Ершов Снимка Флагман

Комисия от служители на Община Поморие, изпратени със заповед на кмета Иван Алексиев, придружена за съдействие от униформени полицаи на РУП-Поморие и в присъствието на свидетели днес е направила опис на личните вещи на литовския бизнесмен Денис Ершов в наетия от него апартамент в Гранд Хотел Поморие, съобщи flagman.bg=

Описано е и състоянието на имуществото в апартамента. Направени са фотоалбуми – на личните вещи на неизрядния наемател и на състоянието на имуществото на стаите и санитарните възли.  След това вещите на този гост на хотела са поставени в кашони и изнесени от луксозния апартамент, намиращ се във вип-зоната на седмия панорамен етаж на хотела.
„Към момента вещите на г-н Ершов се намират в запечатан охраняем склад с видеонаблюдение, разполагаме с всички документи, които ни доведоха до положението да пристъпим към този принудителен акт, много е неприятно”, заяви изпълнителният директор на „Балнеохотел Поморие”АД Бисерка Хънкова.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На дюнери и цигари кара през последно време режисьорът Нидал Алгафари, видяха топпапараците на "България Днес". Видимо наедрял от нездравословните закуски, Нидал бе изловен на улицата с поредната покупка на арабски сандвич. В другата ръка нагизденият в бяла риза бивш пиар стискаше димящ фас. Нездравословно!

Шеф-готвачът Дани Спартак не е изкусен майстор само в кухнята. Бива го и в механиката! Победителят от първия сезон на "Хелс Китчън" бе уловен от папараците на "България Днес" да поправя кола пред столичен ресторант. Спартак излезе директно от кухнята, като даже нямаше време да махне престилката си, с която забърква гурме ястията.

Част от ул.Иван Вазов, която в момента е в ремонт бе превърната в импровизиран тенис корт от група ентусиасти. Игрището се намира в непосредствена близост до къщата-музей на великият писател центъра на София. снимка: Мариа