Тигърът иска да го уважават

https://www.24chasa.bg/Article/321633 Тигърът иска да го уважават Тигърът иска да го уважават www.24chasa.bg

В стара легенда се разказва как Бикът в жестока битка победил Тигъра, а после му се присмял. Оттогава Тигърът не понася представителите на този знак според китайския календар и ви препоръчваме, когато общувате с Телци (Бикове), да не ги хвалите, за да не си навлечете гнева му. (Прилагаме таблица да видите кое животно сте по килайския хороскоп - бел. ред.).

Кое е най-важното в предстоящата година на Белия “метален” тигър? Да го почитате и уважавате, да вярвате в бъдещето! Това ще му бъде особено приятно. Той винаги върви напред, презирайки консерватизма и закостенелите правила.

Годината на Тигъра е време, в което хората се подлагат на изпитание по издръжливост, но в замяна ги чакат истински достойни постижения. Ще успеят тези, които имат ярки амбиции и не се боят да изявят себе си.

Родените в годината на Тигъра са интересни хора. Те са способни на смели и дръзки постъпки, но имат избухлив и непокорен характер. Като истински герои имат малко приятели, но много врагове - защото тези около тях се плашат от бунтарския им нрав. Защото приятелите им се страхуват от техните крайности.

В семейството си са лидери. Хладнокръвно отчитат важните крачки в живота си и действат на своя глава, без да се съобразяват с мнението на околните.

Тигърът е изкусен съблазнител. Напористо ухажва обекта на своите чувства и неизменно довежда нещата до спалнята...

Не прощава чуждите грешки, не понася да дава на "заден ход" и винаги действа до достигане на крайната цел. Ако, разбира се, тя е достойна за големите му изисквания.

Най-големият недостатък на Тигъра е нетърпението, а точно то често го подвежда и го кара да прави грешки.

Плъх

Забележителна година! Тигърът ще го покровителства и ще му помага. Годината ще е особено успешна и плъхът ще е предпазен от неприятности. Всички проекти ще се движат успешно. Не е лошо представителите на този знак да предприемат дълго пътешествие. Имат време да преосмислят постигнатото и как да вървят напред. Възможно е да сменят местожителството си, но е за добро. Годината за тях е старт към велики дела. Нека да трупат солидни запаси като като материална база, така и от контакти.

Бик

Тигърът ще изпитва неговото търпение, ще го провокира, ще блика истински фонтан от емоции. От Бика зависи как ще се развият събитията - ако е консервативен, ще изгуби. Като цяло това за тях е нестабилна година, ако са неспособни да приемат предизвикателства. Ще успеят само авантюристите. Другите да чакат ограничения.

Тигър

Година на велики дела, в която той ще бъде защитен от интригите на враговете си. Изумителен успех! Ще придобие невиждана досега сила и могъщество. Хватката му ще бъде желязна, но няма да липсва и кадифената ръкавица на дипломацията. От действията им сега зависят следващите 12 години, в които ще направят много пари и ще осигурят бъдещето си. Внимание - ако Тигърът е мързелив, прекалено амбициозен или инфантилен, ще е на пълна загуба. Щастието е само за най-упоритите и работливите. Враговете му са притиснати в ъгъла...

Котка

Да посвети годината на близките си и техните проблеми, да не се захваща с големи проекти и да не дава неизпълними обещания. Да разчита основно на собствените си сили. Да има едно наум - 2010 г. е време за сериозни проблеми в семейството - те са неизбежни и по-добре е да са по нейна инициатива. Възможни са разводи. Съвет - да поканят половинката си на пътешествие, да сменят гардероба си, да намерят начин да изненадат децата си, на направят ремонт у дома. Тигърът е от едно семейство с Котките, но отношенията им не са от най-дружелюбните.

Дракон

В годината на Тигъра Драконът е длъжен не само да работи за бъдещето си, но и да търси възможност пълноценно да си почива. И двата знака са лидери, диктуват правилата на играта. Разбират се от половин дума и си симпатизират. Затова Годината на Тигъра гарантира за Дракона да е време за безумни, ярки и блестящи прояви, защото неговият приятел ще го закриля. Възползвайте се от случая, за да затвърдите положението си в обществото, да получите повишение и солиден доход от бизнеса си. Внимание - опасността е от приятелите, внимавайте на кого се доверявате. Това ще е вашата година на триумф, но трябва да съумеете да показвате острите си зъби на враговете.

Змия

Тигърът е силен, но Змията е мъдра. Затова знае кога следва да се затаи в тревата и кога да се нахвърли на врага и да го унищожи. Но като цяло през 2010 г. ще й бъде трудно. Да се готви за война, да търси влиятелни партньори, да очаква материални загуби. Да се утешава от факта, че през нейната година и на Тигъра не му е лесно. Като цяло Змията да не рискува и да не се дразни от дребните неприятности. Изобщо да се въоръжи с търпение. Защото Тиръгът й завижда на хитростта и умението й да го върти на пръста си.

Кон

Много благоприятни времена. Отлична година за ново начало, а хвърлените семена ще дадат отлична реколта в бъдещето. Очакват се ред важни промени в личния живот - сполучлива женитба и така желаното дете. Решават се проблеми с роднините. На Конете им е съдено през 2010 г. да поставят основите на дългогодишно взаимноизгодно сътрудничество. Тигърът ще ги покровителства и ще им помага, защото са трудолюбиви и порядъчни. Ще поставят остовите на бъдещия си успех.

Коза

Очаквайте бури и урагани. Лоша година! Ако не намерите подкрепа от приятели и роднини, може да изпаднете в тежка депресия. Единствената възможност е да се примирите и да си намерите хоби или много упорито да работите. Това е годината, през която ще трябва да платите за грешките си и пропуските. Всичко лошо, което сте направили, ще ви се върне като бумеранг. Резки житейски промени - възможни са раздели с любими хора, предателства от най-близките, да загубите работата. Нищо не може да се промени. Съветът е да се запасите с търпение и да не пилеете време и енергия. Всичко това е заради неразбирателството на Козата с Тигъра.

Маймуна

По-добре е да се затаи през тази година. Да се погрижи за семейството си и да изчака по-добри времена. Нека се отдаде на самоанализ и да уреди личния си живот. Едва през 2011 г. Маймуната ще направи скок и затова сега трябва да се отпусне, да си поеме дъх, да се съсредоточи и да отдели максимум внимание на семейството си. Да положи основите на бъдещето си.

Петел

Нека завърши започнатото и да не се хвърля в нови начинания. В годината на Тигъра, на който той е лесна плячка, няма да му е лесно. Ще го натискат родители, началници, колеги, съседи, органи на властта... Ако ядоса Тигъра, нищо добро не го чака. И двамата са лидери, но все пак 2010-а е година на Тигъра. С една дума, да има едно наум, че му предстои тежко време. По-добре е да довърши започнатото и да си трае. Да знае, че има по-влиятелни сили, с които не си струда да се бори. Няма да му е от полза.

Куче

Звезден час. Щастлива и успешна година. Чака ги огромен успех, признание за делата им. Резултатите от работата ще надминат и най-големите им надежди. За творците това ще е годината на сигурния пробив. И това е, защото Кучето е най-верният приятел на Тигъра. Но ще има изпитание на неговите смелост и щедрост, особено по отношение на семейството.

Глиган

Тигърът му обещава едно сигурно нещо - собствено жилище. Има възможност да срещне истинската любов, да сключи брак, да му се роди дете. Съветът е да не бъде прекалено амбициозен. Късметът сам ще му кацне на рамото му.

Как да посрещнем “свирепата” година

Няма да е лесно да се извоюва благосклонността на това свирепо, хитро и необикновено загадъчно животно особено в годината на "Металния" бял тигър.

Тигърът има слабост към кръглите форми. Затова, избирайки украшения, заложете на перлите и на гердани с топки.

Той не понася ментетата. Нека около вас да има само неща от естествени материали - злато, сребро, мед, платина, истински камъни. Не е препоръчително да се съчетават два вида метали.

Сложете на масата изискани блюда от японската или китайската кухня. Тигърът обожава хубавото похапване и за да получите неговата подкрепа, е желателно да го подмамите с храни, които ухаят изкусително. Хитът на масата са плодове в карамел, горещо вино с подправки, твърд алкохол. Тигърът няма да пропусне да отбележи, че сте му предложили месо и морски дарове, но задължително топли и в равни пропорции. Ако ще посрещате новата година вкъщи, пригответе всичко сами. Тигърът обожава тостовете и не трябва да таите емоциите си, когато ги изричате. Той ще ви помогне да постигнете желаното, ако не скривате страстите си.

Заложете в облеклото на черно-бялото, на сребристите и златистите цветове. За аксесоарите заложете на виолетовото, тъмносиньото и небесносиньото. Към едноцветните дрехи сложете за акцент раирани аксесоари. (24часа)

КИТАЙСКИ ЗОДИАК

(към годината се прибавя или изважда 12)

Маймуна: 1956, 1968, 1980 1992, 2004

Плъх: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Бик: 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Тигър: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Котка: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011,

Дракон: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Змия :1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Кон:1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Коза:1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Петел: 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Куче: 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Глиган: 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Религиозен календар за 16 януари

Честни вериги на св. ап. Петър. Преп. Ромил Видински. Св. свщмчк Дамаскин Габровски Ирод Агрипа хвърлил апостол Петър в тъмница и мислел след Пасха да го изведе пред народа.

На 16 януари рожден ден имат

Алек Попов, писател, драматург Корнелия Нинова, председател на БСП, депутат в 43-ото НС Иван Черкелов, режисьор и сценарист Проф. Борис Грозданов, председател на Фискалния съвет Георги Костадинов,

Днес почитаме четирима светци, виж кой има имен ден

Днес Църквата почита Св. преподобни Павел Тивейски, Египетски, отшелник; Св. преподобни Йоан Колибар; Св. преподобни Гавриил Лесновски; Св. преподобни Прохор Пшински Имен ден: Гаврил Житие на Св.

Вижте на кого да честитите имен ден днес

Преп. Гавриил Лесновски, Прохор Пшински, Павел Тивейски и Йоан Колибар Преп. Гавриил Лесновски е един от тримата последователи на рилския пустинник св. Иван Рилски.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

На 15 януари рожден ден имат

Даниел Боримиров, бивш национал по футбол, директор на ДЮШ на ПФК “Левски” Атанас Фурнаджиев, управител на “Мото-Пфое”, вицепрезидент на БФС Венцислав Караджов,

Зодия Риби: Камъните талисмани за 2017 г.

Риби (20.II. – 20.III.) Рибите са леко загадъчни личности. Те проникват дълбоко в душите на другите хора, но своята не познават. Отличават се с променливи настроения и безгрижно отношение към много

Зодия Водолей: Камъните талисмани за 2017 г.

Водолей (21.I. – 19.II.) Самобитните и емоционални Водолеи не могат да търпят да играят второстепенна роля в обществото. Винаги трябва да са на показ и да командват парада.

Зодия Козирог: Камъните талисмани за 2017 г.

Козирог (22.XII. – 20.I.) Козирозите са по природа емоционално сдържани, самоуверени и твърди. Истински склад за интелигентност и талант, както казват астролозите.

Зодия Стрелец: Камъните талисмани за 2017 г.

Стрелец (23.XI. – 21.XII.) Стрелците са духовно силни хора, волеви и жадни да осъществят всичко, което са си намислили. Природата ги е надарила с още една отличителна черта - рационализъм.

Как е Христо Бонев-Зума ден след инфаркта и операцията? Подобрява се, но още е в опасност (обзор)

Състоянието на Христо Бонев - Зума е нормално за момента. Това заяви пред “24 часа” големият му син Божидар. Той повтори думите на лекарите от тази сутрин,

Козметичните вегански продукти вече са факт

Не само хранителният режим може да бъде вегански. Вече съществуват и такива козметични продукти, предаде The Independent. Веганите, вегетарианците и всички защитници на животните все повече обръщат

Учени: Постоянното преследване на щастието е безсмислено и вредно

Това да бъдем тъжни понякога не просто е нормално, а и от изключителна важност за оцеляването ни, съобщава The Independent. От намирането на мечтаната работа до създаването на перфектната връзка,

84% от мъжете на средна възраст нямат пълноценен полов живот

Повече от 2/3 от мъжете на средна възраст нямат пълноценен полов живот поради физическа невъзможност да задържат достатъчно дълго време ерекцията, показват данни от световната здравна статистика.

Внимание: хипереластични деца

Храни боклуци пораждат синдрома на хипермобилност, който не е синоним на грация, а сигнал за риск. Сред днешните деца все по-често се среща хипереластичният синдром.

Домакинската работа гори повече калории от спорта?

Половин час метене се равнява на същия брой калории, които се съдържат в едно кенче кола, съобщава The Independent. За тези, които с нежелание почистват домовете си,

Строят нов 19-етажен комплекс в “Овча купел”

Строителството на 19-етажен модерен жилищен комплекс в столичния квартал “Овча купел” започва до дни. Проектът G Tower е на “Главболгарстрой”. От компанията са се срещнали с жители на квартала,

Кой пътува с БДЖ? Само 1,3 млн. души на месец

2017 ще е годината на разпад на железниците, ако не бъдат изплатени дълговете от над 400 млн., прогнозират мениджърите Сняг във вагони на БДЖ. Пътник е направил снежен човек - барелеф в наветия

Армията разпродава джипове и тротоарни плочки

Джипове УАЗ, резервни части за камиони, фенерчета, войнишки манерки, полеви кухни, палатки и др. предлага войската на Софийската стокова борса. В списъка има дори тротоарни плочки от стоките с

България има шансове за 1,4 млрд. от плана “Юнкер” (Обзор)

1 милиард български лева във Фонда на фондовете чакат бизнеса България е на второ място в Европейския съюз по мобилизиран финансов ресурс от плана “Юнкер” спрямо брутния си вътрешен продукт - над

Индустриален парк „Марково“ привлича инвеститори в Пловдив

Пловдив определено се превръща в индустриалното сърце на България в последните няколко години. Регионът привлече много значими инвеститори, но само ключовото му местоположение – на кръстопътя на

10-те най-популярни туристически дестинации в момента

Оповавайки се на броя търсения в мрежата, са отличени 10-те най-популярни туристически дестинации в момента, пише Business Insider. 10. Сидни, Австралия Покачване в търсенията: 26% Най-евтин месец