Тигърът иска да го уважават

https://www.24chasa.bg/Article/321633 Тигърът иска да го уважават Тигърът иска да го уважават www.24chasa.bg

В стара легенда се разказва как Бикът в жестока битка победил Тигъра, а после му се присмял. Оттогава Тигърът не понася представителите на този знак според китайския календар и ви препоръчваме, когато общувате с Телци (Бикове), да не ги хвалите, за да не си навлечете гнева му. (Прилагаме таблица да видите кое животно сте по килайския хороскоп - бел. ред.).

Кое е най-важното в предстоящата година на Белия “метален” тигър? Да го почитате и уважавате, да вярвате в бъдещето! Това ще му бъде особено приятно. Той винаги върви напред, презирайки консерватизма и закостенелите правила.

Годината на Тигъра е време, в което хората се подлагат на изпитание по издръжливост, но в замяна ги чакат истински достойни постижения. Ще успеят тези, които имат ярки амбиции и не се боят да изявят себе си.

Родените в годината на Тигъра са интересни хора. Те са способни на смели и дръзки постъпки, но имат избухлив и непокорен характер. Като истински герои имат малко приятели, но много врагове - защото тези около тях се плашат от бунтарския им нрав. Защото приятелите им се страхуват от техните крайности.

В семейството си са лидери. Хладнокръвно отчитат важните крачки в живота си и действат на своя глава, без да се съобразяват с мнението на околните.

Тигърът е изкусен съблазнител. Напористо ухажва обекта на своите чувства и неизменно довежда нещата до спалнята...

Не прощава чуждите грешки, не понася да дава на "заден ход" и винаги действа до достигане на крайната цел. Ако, разбира се, тя е достойна за големите му изисквания.

Най-големият недостатък на Тигъра е нетърпението, а точно то често го подвежда и го кара да прави грешки.

Плъх

Забележителна година! Тигърът ще го покровителства и ще му помага. Годината ще е особено успешна и плъхът ще е предпазен от неприятности. Всички проекти ще се движат успешно. Не е лошо представителите на този знак да предприемат дълго пътешествие. Имат време да преосмислят постигнатото и как да вървят напред. Възможно е да сменят местожителството си, но е за добро. Годината за тях е старт към велики дела. Нека да трупат солидни запаси като като материална база, така и от контакти.

Бик

Тигърът ще изпитва неговото търпение, ще го провокира, ще блика истински фонтан от емоции. От Бика зависи как ще се развият събитията - ако е консервативен, ще изгуби. Като цяло това за тях е нестабилна година, ако са неспособни да приемат предизвикателства. Ще успеят само авантюристите. Другите да чакат ограничения.

Тигър

Година на велики дела, в която той ще бъде защитен от интригите на враговете си. Изумителен успех! Ще придобие невиждана досега сила и могъщество. Хватката му ще бъде желязна, но няма да липсва и кадифената ръкавица на дипломацията. От действията им сега зависят следващите 12 години, в които ще направят много пари и ще осигурят бъдещето си. Внимание - ако Тигърът е мързелив, прекалено амбициозен или инфантилен, ще е на пълна загуба. Щастието е само за най-упоритите и работливите. Враговете му са притиснати в ъгъла...

Котка

Да посвети годината на близките си и техните проблеми, да не се захваща с големи проекти и да не дава неизпълними обещания. Да разчита основно на собствените си сили. Да има едно наум - 2010 г. е време за сериозни проблеми в семейството - те са неизбежни и по-добре е да са по нейна инициатива. Възможни са разводи. Съвет - да поканят половинката си на пътешествие, да сменят гардероба си, да намерят начин да изненадат децата си, на направят ремонт у дома. Тигърът е от едно семейство с Котките, но отношенията им не са от най-дружелюбните.

Дракон

В годината на Тигъра Драконът е длъжен не само да работи за бъдещето си, но и да търси възможност пълноценно да си почива. И двата знака са лидери, диктуват правилата на играта. Разбират се от половин дума и си симпатизират. Затова Годината на Тигъра гарантира за Дракона да е време за безумни, ярки и блестящи прояви, защото неговият приятел ще го закриля. Възползвайте се от случая, за да затвърдите положението си в обществото, да получите повишение и солиден доход от бизнеса си. Внимание - опасността е от приятелите, внимавайте на кого се доверявате. Това ще е вашата година на триумф, но трябва да съумеете да показвате острите си зъби на враговете.

Змия

Тигърът е силен, но Змията е мъдра. Затова знае кога следва да се затаи в тревата и кога да се нахвърли на врага и да го унищожи. Но като цяло през 2010 г. ще й бъде трудно. Да се готви за война, да търси влиятелни партньори, да очаква материални загуби. Да се утешава от факта, че през нейната година и на Тигъра не му е лесно. Като цяло Змията да не рискува и да не се дразни от дребните неприятности. Изобщо да се въоръжи с търпение. Защото Тиръгът й завижда на хитростта и умението й да го върти на пръста си.

Кон

Много благоприятни времена. Отлична година за ново начало, а хвърлените семена ще дадат отлична реколта в бъдещето. Очакват се ред важни промени в личния живот - сполучлива женитба и така желаното дете. Решават се проблеми с роднините. На Конете им е съдено през 2010 г. да поставят основите на дългогодишно взаимноизгодно сътрудничество. Тигърът ще ги покровителства и ще им помага, защото са трудолюбиви и порядъчни. Ще поставят остовите на бъдещия си успех.

Коза

Очаквайте бури и урагани. Лоша година! Ако не намерите подкрепа от приятели и роднини, може да изпаднете в тежка депресия. Единствената възможност е да се примирите и да си намерите хоби или много упорито да работите. Това е годината, през която ще трябва да платите за грешките си и пропуските. Всичко лошо, което сте направили, ще ви се върне като бумеранг. Резки житейски промени - възможни са раздели с любими хора, предателства от най-близките, да загубите работата. Нищо не може да се промени. Съветът е да се запасите с търпение и да не пилеете време и енергия. Всичко това е заради неразбирателството на Козата с Тигъра.

Маймуна

По-добре е да се затаи през тази година. Да се погрижи за семейството си и да изчака по-добри времена. Нека се отдаде на самоанализ и да уреди личния си живот. Едва през 2011 г. Маймуната ще направи скок и затова сега трябва да се отпусне, да си поеме дъх, да се съсредоточи и да отдели максимум внимание на семейството си. Да положи основите на бъдещето си.

Петел

Нека завърши започнатото и да не се хвърля в нови начинания. В годината на Тигъра, на който той е лесна плячка, няма да му е лесно. Ще го натискат родители, началници, колеги, съседи, органи на властта... Ако ядоса Тигъра, нищо добро не го чака. И двамата са лидери, но все пак 2010-а е година на Тигъра. С една дума, да има едно наум, че му предстои тежко време. По-добре е да довърши започнатото и да си трае. Да знае, че има по-влиятелни сили, с които не си струда да се бори. Няма да му е от полза.

Куче

Звезден час. Щастлива и успешна година. Чака ги огромен успех, признание за делата им. Резултатите от работата ще надминат и най-големите им надежди. За творците това ще е годината на сигурния пробив. И това е, защото Кучето е най-верният приятел на Тигъра. Но ще има изпитание на неговите смелост и щедрост, особено по отношение на семейството.

Глиган

Тигърът му обещава едно сигурно нещо - собствено жилище. Има възможност да срещне истинската любов, да сключи брак, да му се роди дете. Съветът е да не бъде прекалено амбициозен. Късметът сам ще му кацне на рамото му.

Как да посрещнем “свирепата” година

Няма да е лесно да се извоюва благосклонността на това свирепо, хитро и необикновено загадъчно животно особено в годината на "Металния" бял тигър.

Тигърът има слабост към кръглите форми. Затова, избирайки украшения, заложете на перлите и на гердани с топки.

Той не понася ментетата. Нека около вас да има само неща от естествени материали - злато, сребро, мед, платина, истински камъни. Не е препоръчително да се съчетават два вида метали.

Сложете на масата изискани блюда от японската или китайската кухня. Тигърът обожава хубавото похапване и за да получите неговата подкрепа, е желателно да го подмамите с храни, които ухаят изкусително. Хитът на масата са плодове в карамел, горещо вино с подправки, твърд алкохол. Тигърът няма да пропусне да отбележи, че сте му предложили месо и морски дарове, но задължително топли и в равни пропорции. Ако ще посрещате новата година вкъщи, пригответе всичко сами. Тигърът обожава тостовете и не трябва да таите емоциите си, когато ги изричате. Той ще ви помогне да постигнете желаното, ако не скривате страстите си.

Заложете в облеклото на черно-бялото, на сребристите и златистите цветове. За аксесоарите заложете на виолетовото, тъмносиньото и небесносиньото. Към едноцветните дрехи сложете за акцент раирани аксесоари. (24часа)

КИТАЙСКИ ЗОДИАК

(към годината се прибавя или изважда 12)

Маймуна: 1956, 1968, 1980 1992, 2004

Плъх: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Бик: 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Тигър: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Котка: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011,

Дракон: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Змия :1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Кон:1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Коза:1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Петел: 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Куче: 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Глиган: 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Църквата почита Света Анна, вижте кои празнуват днес

Днес българската православна църква отбелязва деня на Св. Ана. Според библията Св. Анна е майката на Дева Мария. На Зимна Св. Анна църквата чества нейното зачатие.

На 9 декември рожден ден имат

Белла Цонева, актриса Вяра Церовска, кмет на Перник Проф. Димитър Токушев, бивш председател на Конституционния съд Евелина Павлова, журналистка и тв водеща Коцето Калки (Костадин Георгиев),

На 8 Декември рожден ден имат

Добрин Данев, депутат в 43-ото НС Ирина Никулчина, биатлонистка Красимира Колдамова, примабалерина Мариета Дукова, треньор по художествена гимнастика Сули Сеферов, художник Доц.

Честит рожден ден на Кирил Борисов!

Днес рожден ден празнува Кирил Борисов от криминалния отдел на в. “24 часа”. Когато не е зает с разплитането на някоя ДДС афера, Киро блести на футболния терен или с китара в ръка.

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

На 7 декември рожден ден имат

Петър Александров, футболен треньор Димитър Аврамов, режисьор Ованес Торосян, актьор Тошо Тошев, журналист, бивш главен редактор на в. “Преса” и на в.

Днес е Никулден, празнуват рибари, моряци, банкери, търговци и 200 000 именици

Православната църква почита днес паметта на св. Николай Мирликийски Чудотворец. Днешния празник народът нарича Никулден. Св. Николай е покровител на моряците и рибарите и банкерите.

На 6 ноември рожден ден имат

Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка Богдан Томов, певец Томислав Цолов, собственик и управител на пиар агенция АПРА Деница Гаджева, бивш депутат Доц.

Църквата чества Свети Сава, вижте на кого да честитите

На 5 декември православната църква чества Свети Сава Освещени. Син на аристократичен род на 18 години става монах и по-късно отшелник в пустинните местности край река Йордан.

На 5 декември рожден ден имат

Апостол Апостолов, финансист Борис Георгиев, европейски шампион по бокс Виктор Касъмов, управител на “Ара мюзик” Екстра Нина, фолкпевица Красимир Минев, спортен журналист Нели Петкова,

Причината за смъртта на момченцето в Хасково е глад, майката била неадекватна

Момченце на две години и два месеца от хасковското село Николово почина от общо изтощение и глад. Лекарите от спешното отделение в града били потресени от случая, затова му дадоха гласност.

Консултации с топ гастроентеролог от Турция

Университетска болница „Дева Мария“ и Университетска болница „Йедитепе“ Истанбул със съдействието на „Бридж Медикал“ – България Ви канят на консултации с доцент д-р Атакан Йешил.

Бракуват 13 000 литра кръв годишно

Повече от 13 000 литра кръв се бракуват всяка година заради съмнения в дарителя и качеството. Контролът се е затегнал още повече след скандалния случай в Русе, при който на пациент бе прелята кръв,

Мъртво тригодишно дете е откарано в хасковската болница

3-годишно момченце от с. Николово е докарано в хасковската МБАЛ мъртво. За това съобщи директорът на болницата д-р Георги Гелов, цитиран от haskovo.net.

Изолираха парагрипен вирус, грип няма

"В последните 2 седмици няма изолирани грипни вируси, тъй като и обстановката в страната е спокойна и се изпращат по малко проби от болниците. За втора поредна седмица бе изолиран парагрипен вирус",

„Виното на столетника” за здраво сърце и повишено либидо

„Виното на столетника” за здраво сърце и повишено либидо! Тибетският чай с16 билки на Изток е познат от хилядолетия като „Виното на столетника”. У нас идва с търговското наименование „Вигард”.

Рекламация от почивка до 14 дни след връщането

Нова рубрика “Потребителски наръчник за Коледа и Нова година” стартираха “24 часа” и Комисията за защита на потребителите. В нея експертите отговарят на въпроси как по-добре да защитим правата си и

Конфискуваха 255 кг риба и съставиха 4 акта при извънредните проверки за Никулден

Българската агенция по безопасност на храните конфискува 255 килограма риба и състави 4 акта в резултат на извънредните проверки за Никулден. Най-голямото количество риба,

Двуцифрен ръст на туристите в България през 2016 година

Председателят на Института за анализи и оценка в туризма Румен Драганов обяви пред БНР, че се е сбъднала прогнозата за двуцифрен ръст на броя на туристите през тази година.

Шефът на Amazon: Първата ни продажба бе в България

Откривателят и изпълнителен директор на Amazon Джеф Безос разкри, че е продал първия си продукт в България. Видеото не е ново, но едва сега придоби популярност в България.

На 12 декември в София диригентът Найден Тодоров и Нешка Робева представят комбинация между класика и фолклор в “Търси се Фигаро”

За изкуството и въображението няма граници, а доказателството е изключително успешното турне “Търси се Фигаро – Последната грешка на Нешка”, което на 12 декември ще премине през София (Зала 1, НДК).

Ивелина Василева: Изпълнихме програма „Околна среда 2007-2013 г.“ на 99,85%

„Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.“ се очаква да бъде изпълнена на 99,85%, което е близо до съвършените 100%. Гордея се с факта, че от програма в риск тя се превърна в една от