Поздравяваме с "добрютро" героите от сериала "Ало, ало" в България

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/3740172 www.24chasa.bg
Същите актьори, но с костюмите си от сериала "Ало, ало", облечени специално се епизод, сниман 25 години от началото на снимките на култовата лента.

ТЕОДОРА ТОТЕВА

С "добрютро", произнесено гръмогласно и в хор, бяха поздравени от журналисти героите от култовия английски тв сериал "Ало, ало". Те са на гости у нас по покана на преводачката Златна Костова и с подкрепата на "София филм фест".

Няма да повтаряме, но тази вечер (20.ІІІ.) от 20,30 ч в кино "Люмиер" ще бъде излъчен непознат у нас специален епизод "Завръщането на "Ало, ало", заснет по повод 25-годишнината от началото на снимките на историята, превърнала се в легенда. Не може да му обърнете гръб. Не знаете какво ще се случи тогава. От него става ясно, че Рене Артоа - любовчията съдържател на кръчма, се е наканил да пише мемоари в следвоенното време и има нужда от помощта на своите приятели, за да запълни огромни бели полета в паметта си. В тези 33 минути се предлагат нови сцени с познати муцуни, кадри от старите ленти, преплетени с интервюта от оригиналния каст и поглед към историята на сериала. Втори шанс да се види лентата е в петък от 16 ч в Дома на киното.

У нас са Артър Бостром - полицай Крабтрий, Ричард Гибсън познат като хер Флик от Гестапо, Ким Хартман - строгата секси секретарка Хелга, Сю Ходж - малката побойничка Мими, фаталната сервитьорка Вики Мишел, позната като Ивет, и Гай Сайнър - култовият лейтенант Грубер, прочут с малкия си танк, в който редовно кани своя приател кръчмар. За съжаление Гордън Кей, който играе Рене, не успя да дойде, тъй като, с чувсто за хумор споделиха колегите му "е по-стар отколкото вие си мислите".

Актьорите от тв сериала “Ало, ало”, които гостуват у нас - полицаят Крабтрий, хер Флик, лейтенант Грубер, Хелга, сервитьорките Мими и Ивет.

Въпреки изминалите години, актьорите от сериала са си все същите - излъчване, маниери, усмивки. Канят ги по цял свят. Вики Мишел (Ивет) разкрива няколко тайни на заснемата на сериала. "Играхме винаги на живо пред публика от около 200 човека. Смехът, който се чува, е автентичен. А Ким Хартман (Хелга) заяви, че никога не е поглеждала Ричард Гибсън (хер Флик) право в очите. Двамата гледали раменете си, тъй като всеки път, щом засичали погледите си, избухвали в силен смях.

Артър Бостром разказа, че разваленият говор на полицай Крабтрий бил включен като пример в образователната система за лош френски. Иронията е там, че самият Бостром имал награда по френски език.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Певицата Тита и екипът й са откраднали почти дословно идеята за клипа на песента „Антилопа“ от украински певици, твърдят феновете. Кражбата разкриха меломани на женското дуо „Никита“. В клипа на провокативната нова песен на Тита изпълнителката се среща със своето алтер его и след като се въргалят в чаршафите за известно време,

Докторите: В реанимация е, следващите дни са важни, за да живее Инсулт покоси комика Пламен Сираков. Това се случило преди ден, когато на една от репетициите актьорът се почувствал зле и припаднал. Бързата реакция на колеги и приятели му спасила живота. "Борихме се за живота му с часове. Засега е добре, но е в реанимация.

Прокуратурата само с препоръки за неглижираните сигнали срещу килъра от "Лагера" Без наказани ще приключи скандалът с неглижираните жалби от 42-годишната Елена Василева за тормоз срещу мъжа й Венцеслав, който я уби. Наскоро е приключила проверка на прокуратурата във връзка с 4 сигнала, подавани от жената,