Ремонтират „Цариградско шосе” по моста над бул. „Д-р Г. М. Димитров”

https://www.24chasa.bg/novini/article/3899058 www.24chasa.bg
Снимка: Столична община

Започва рехабилитацията на бул. „Цариградско шосе” по мостовото съоръжение над бул. „Д-р Г. М. Димитров”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Движението на превозни средства в ремонтирания участък ще се извършва двупосочно само в едното пътно платно на булеварда.

От 1 април до 15 май 2014 г. включително се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” при бул. „Д-р Г. М. Димитров”. Движението на пътни превозни средства ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” в същия участък.

От 16 май 2014 г. до 25 юни 2014 г. включително ще бъде забранено влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” при бул. „Д-р Г. М. Димитров”. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в ремонтираното южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” в същия участък.

Временната организация на движението се въвежда във връзка с рехабилитация на бул. „Цариградско шосе” от надлез над бул. „Г.М.Димитров” до надлез над бул. „Александър Малинов”, включително прилежащите съоръжения, която е част от капиталовата програма за ремонт на пътна инфраструктура на София.

Столична община е уведомила за предстоящия ремонт и временна организация на движението Министерство на здравеопазването, Спешна медицинска помощ, КАТ, Столична дирекция на вътрешните работи. По настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова на обекта ще се работи с удължено работно време включително в почивните дни.