Княз Кирил залюби млада блондинка

https://www.24chasa.bg/Article/392148 www.24chasa.bg
Сп. “Лектурас” публикува на корицата си долу вдясно снимка на Кирил и тайнствената блондинка. СНИМКА: АРХИВ

Кирил Преславски - вторият син на Симеон Сакскобургготски, залюбил млада и атрактивна блондинка, гръмна сензационно испанското сп. “Лектурас”.

То публикува ексклузивен репортаж в броя си, който предстои да излезе на 3 март. Материалът е озаглавен “Кирил Български, много нежен с една нова компаньонка”.

Репортажът е пълен със снимки на Кирил и неизвестната красавица. Той започва от гара в Лондон, където българският княз очаква влака, нетърпелив и широко усмихнат. Когато влакът пристига, от него слиза тайнствената блондинка. Двамата се прегръщат и си разменят страстни целувки, след което се отправят към дома на Кирил в британската столица.

Кирил и Росарио с две от децата си във времето, когато бяха заедно.
Кирил и Росарио с две от децата си във времето, когато бяха заедно.

В това време Росарио Надал - съпругата, с която Кирил е разделен, кара ски в Швейцария заедно с трите им деца.

Само пет месеца след раздялата с жена си Кирил има нов живот, отбелязва “Лектурас”. Изданието обаче не разполага с абсолютно никакви подробности за самоличността на тайнствената блондинка. То само загатва, че тя вероятно е испанка, тъй като на една от снимките се вижда как от джоба й стърчи книга на испанска писателка. Новоизлюпената любовна двойка била заснета от фотограф на испанската агенция Енфоке.

Кирил Преславски и Росарио Надал обявиха през октомври 2009 г., че се разделят. Те бяха смятани за една от най-образцовите двойки в иберийското кралство. Испанската преса нарече 2009 година на разделите във висшето общество и при изброяването им не пропускаше драмата на Кирил и Росарио.

Двамата така и не изтъкнаха официална причина за решението си и все още не са започнали дело за развод. Веднага плъзнаха най-различни слухове за причините. Най-популярният е, че Росарио зарязала Кирил заради английския актьор Хю Грант.

Други твърдяха, че всичко станало по вина на Кирил, който от известно време кръшкал на съпругата си с доста по-млада жена. От снимката на корицата на сп. “Лектурас” се вижда, че новата любима на Кирил е доста по-млада от него. Тази година той ще закръгли 45. (24часа)

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Драстично нарастване на цените на някои стоки от жизнена необходимост в рамките на месец отчита експресно проучване на Института за социални и синдикални изследвания на КНСБ. Изследването проследява изменението на цените от 1 март до 1 април 2020 г. на 26 хранителни стоки от първа необходимост и 5 нехранителни стоки

В петък вечерта е починала 52-годишна жена, която бе приета във врачанската МБАЛ “Христо Ботев” с перфорация на червата. За нейния случай разказа местната медия "Зов нюз", която твърди, че пациентката в продължение да почти 10 дни е била лекувана по телефона от своя личен лекар. Болната жена позвънила на джипито си и му обяснила

Двама души са убити, а други седем - ранени, след нападение с нож в град Роман сюр Изер, Югоизточна Франция. Единият от ранените е с опасност за живота. Според официални данни на властите в града, мъжът е от Судан и е искал да получи убежище във Франция. Той е влязъл в местна месарница, взел е нож от тезгяха и с викове “Аллах Акбар” атакувал