Лили Иванова: Животът започна да ми удря шамари

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/4163581 www.24chasa.bg

"Писмата достигат до мен, дории когато феновете ми напишат само "София 1000 Лили Иванова". Вече имам човек, който отговаря само за кореспонденцията ми. Получавам и поща от Русия, на която няма адреса ми". Това каза поп звездата Лили Иванова в предаването "120 минути" по bTV.

"Още се вълнувам как ще ме приеме публиката, дали ще ме аплодира. В живота ми от нищо не съм се главозамаяла. Винаги съм стъпила здраво на краката си", каза примата.

Тя изрази съболезнования към близките на загиналите във варненския квартал "Аспарухово" и Добрич. "Още по време на комунизма се създадоха закони срещу незаконното строителство, но те не се спазват. Всички ние имаме някаква вина", коментира звездата. Тя бе категорична, че много често журналистите й задавали глупави въпроси.

"Когато бях на 5-6 години, баща ми ми показа една цигарена кутия, на която пишеше "България". Каза ми, че това е най-хубавата държава в света. Когато започнах да пея в чужбина, имах предложения да остана в Хамбург. Никога не съм имала колебания дали да напусна България. Аз имам отговорност към всички най-близки. Не можех да позволя да унищожат най-близките ми хора. Пяла съм на много езици, но родният език с нищо не може да се замени. Не мога да изразя на друг език моето чувство", каза звездата.

"Баща ми и майка ми ме научиха на честност, никога да не лъжа и да крада. Никога не съм видяла те да се нагрубят. Никога не ми е удрян шамар, не са ми се карали, не са ме наказвали. Аз съм знаела винаги като инстинкт как да постъпя", категорична бе Лили.

Тя обаче с усмивка каза, че после животът започнал да й удря шамари. "Това, което ме интересува, е, дали аз не съм засегнала някого, дали не съм обидила човек", продължи голямата Лили Иванова. Тя заяви, че може да се разсмее от глупостта на някои хора, често се случвало това.

"Много често се смея и на себе си, имам чувство за хумор. Подигравам се на себе си пред огледалото. Казаха ми, че съм си купила костенурка и съм наблюдавала себе си в нея, колко ще живее. Карбовски ми каза, че чул, че съм си купила орел, за да може като костенурката умре, да наблюдавам колко ще живее той", разказа с усмивка Лили Иванова. Тя имала презрение към жълтите медии, които се тровили от това, че тя не им обръщала внимание. "Те имат жълти души, които са отровени. Аз имам чиста съвест, никога няма да вляза в спор. Никога не съм се чувствала самотна, глупакът е самотен. Търся само тишина. В моя дом дори музиката се слуша тихо. Ако някой дойде, няма да чуе никакъв шум", каза певицата.

"Никога не съм се смятала за красива", призна откровено Лили. Тя бе категорична, че винаги мисли какво ще се случи напред. Никога не избирала градове, търсила да има добра зала, която да е от 700 места нагоре. "Бих отишла навсякъде и в по-малки зали, но трябва да се намери спонсор, който да поеме осветление и други подобни нужди. Себе си се слагам на последно място", обяснява звездата.

"Всеки ден се меря в къщи, ако съм със 100 грама отгоре, това за мен е пагубно. Много внимавам какво ям, взимам енергия от шоколада. Никога не съм пила, никога не съм и пушила", признава певицата. "Със стреса се боря чрез убийствения ми характер. Могат само да ми завиждат за него", радва се певицата.
"Кой колко е велик и вечен, ще се реши след нас. Човек трябва да се доказва постоянно", завърши Лили Иванова.                                                                                                   

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Див екшън с бой, гонка и стрелба вдигна на крак полицаите в столичния кв. "Орландовци" в събота вечерта. Разправията станала след 18 часа близо до голям хипермаркет, където една кола засякла друга. От автомобила наизкачали младежи, които започнали да бият пътниците от другата кола. След размяна на удари

Придвижването на хора в градовете също може да бъде ограничено като мярка срещу разпространението на коронавируса в България. Националният оперативен щаб вече е обсъдил въвеждането на декларация за целта на пътуване и излизане от вкъщи по подобие на тази, която се изисква в момента за излизане и влизане в областните градове

Уругвайският футболен отбор "Данубио" (това е наименованието на река Дунав на испански език) отново си спомни за българските си корени. Клубът е основан от наши емигранти в Южна Америка и феновете изключително много тачат своята история. Футболисти, ветерани, привърженици и младежи на "Данубио" записаха видеоклип