270 номинации за "Лекарите, на които вярваме!"

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/4186149 www.24chasa.bg

Днес списъкът на АГ лекарите, в следващи публикации очаквайте и имената в други специалности. Адреси и контакти с лекарите - в справочника, разпространяван с вестника.

Двадесет и двама акушер-гинеколози са сред общо 270-те номинирани в кампанията на "24 часа" за 2014 г. "Лекарите, на които вярваме". Книгата справочник, която събра читателските предложения за специалисти от всички области на медицината, вече се разпространява с вестника. Там лекарите са представени с биография и професионална област и са посочени адресите и телефоните, на които всеки може да се свърже с тях.

Кампанията на вестника продължава и новите номинации ще бъдат обявени през 2015 г.

Днес ви представяме тук имената на акушер-гинеколозите от вашата тазгодишна читателска класация по азбучен ред.

Проф. Ангел Димитров
Д-р Антони Ненов
Проф. Асен Николов
Доц. Атанас Щерев
Доц. Божидар Славчев
Проф. Боряна Слънчева
Д-р Васил Даскалов
Д-р Галина Ташкова
Д-р Георги Стаменов
Д-р Емил Филипов
Д-р Здравка Богословова
Доц. Иван Костов
Д-р Красимира Жекова
Д-р Любомир Бойчев
Д-р Мисак Алагьозян
Доц. Никола Василев
Проф. Николай Доганов
Д-р Николай Попов
Д-р Румен Велев
Д-р Стефан Ковачев
Д-р Станка Дичева
Д-р Таня Тимева

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Най-сексапилната гимнастичка от ансамбъла, спечелил бронзов медал на олимпийските игри в Рио - Цветелина Найденова, е без гадже! Това призна самата тя и така потвърди слуховете, че е разделена със скандалния рапър Марсел Величков - Марсо. Цвети направи това в популярния в последните дни чат с фенове и приятели в инстаграм,

20-годишната певица Алекс Крумова успя да покори най-високия връх в Европа. Изпълнителката се качи на Монблан, въпреки крехката си възраст. "Успяхме да достигнем на определена височина с огромен лифт, който побираше над стотина души. Беше много страшно, защото лифтът висеше над огромни пропасти и имах чувството, че ще откачи и ще пропаднем.

Актьорът Ненчо Илиев, по-познат като Бате Ненчо грее от щастие, видяха папараците на "България Днес". Комедиантът изглежда така все едно си разказва вицове наум, разхождайки се из софийските улици. Метнал раница на рамо, илюзионистът се бе пременил с карирана риза, от която се подаваше изпъкнало коремче.