Пиян блъска с пениса си по прозореца на старица, тя го налага с бастун

https://www.24chasa.bg/novini/article/4326958 www.24chasa.bg

Пиян циганин от новопазарското с. Мировци се метнал през оградата и се вмъкнал в двора на 73-годишна баба Мара малко преди полунощ срещу 13 септември.

Там 45-годишният Сашо Петков се развилнял, събул панталона си и с пениса си започнал да чука по прозореца на самотно живеещата старица. После строшил прозореца, заканвал се да върши сексуални подвизи с нея и ръсел нецензурни думи.

По перваза на прозореца в бурканчета от кисело мляко старицата била насадила цветя и подправки, но пенисът на нападателя се показвал през тях. Тя светнала лампа в двора, за да го уплаши, но Сашо я строшил с камък. Избил прозореца и напирал да влиза.

Бабата обаче започнала отвътре да го налага с бастуна и да повика за помощ. Виковете ѝ чул синът на Сашо и негов приятел. Двамата хукнали да го озаптят и Сашо ял бой и от родния си син.

Новопазарският районен съд остави за постоянно в ареста сексуалния нападател. Преди дни и Шуменският окръжен съд потвърди най-тежката мярка. Две са обвиненията срещу рецидивиста - за опит за изнасилване и за опит за проникване в чуждо жилище през нощта.

Сашо е баща на 9 деца, има три присъди за проникване в чуждо жилище през нощта, едното станало в Каварна. Последно излязъл от затвора преди месеци. В селото знаят, че като си пийне, напира да влиза в домовете на баби и да ги плаши с изнасилване.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Надя Панкова Използването на дезинфектанти по време на коронаистерията е намалило с 50% проявите на други заразни болести извън COVID-19. Това обяви вчера доц. д-р Ангел Кунчев на първия уебинар, организиран по темата коронавирус съвместно с Националната пациентска организация и БЧК. "Докато няма лекарство или ваксина

С маска от собствената си кола излиза бившата депутатка от НДСВ Антония Първанова, видя зоркото око на "България Днес". За да свърши свои делови ангажименти, тя залага на лятна визия. Въпреки критиките, които имаше към мерките заради вируса, Първанова стриктно ги спазва. СНИМКИ: "България

Нищожен шанс да си събере глобите от близо 40 млн. лева заради аферата с "Мини Бобов дол" има държавата, показа проверка на "България Днес". С решение на спецализирания наказателен съд огромните санкции трябва да се платят от бившия министър на икономиката и енергетиката Румен Овчеров и ексшефа на държавните мини Пламен Евтимов