Ето новите 240 депутати по региони с отчетени преференции (Инфографика)

https://www.24chasa.bg/novini/article/4353626 www.24chasa.bg

Предлагаме ви инфографика, на която можете да прочетете имената на новите депутати в парламента след като са отчетени преференциите.

Данните за разпределението на мандатите по региони са на Агенцията за прогнози и анализи на проф. Михаил Константинов. Те са по неокончателни резултати и могат да претърпят промени.

                                                                                                                                               

Вижте инфографиката по-голяма ТУК                                                                                                                      

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Няколкостотин овцевъди и козевъди подкрепени от много граждани днес се събраха на протест пред МС с искания за по-високи държавни компенсации заради загубите които търпят стопаните в страната след умъртвяването на животни в Странджанско и ограниченията в продажбата на мляко. В знак на протест протестиращите запалиха вълна и изляха част от

Тихомълком у нас е върнат Матей Боев, дясна ръка на Евелин Банев-Брендо в наркобандата, прочула се с прозвището "Кокаинови крале". Боев е докаран в България от италиански затвор, където излежава присъда за дрога. Повод за трансфера му е молба да доизлежи наказанието си в български затвор. Вчера тя бе разгледана от Апелативния съд в София.

Кой е той? Стефан Димитров е дългогодишен ловец и председател на старозагорското Сдружение на ловците и риболовците. Той е награждаван много пъти за дейността си от Националния съюз. - Г-н Димитров, близо 120 000 ловци в страната скочиха срещу промените в Закона за лова, целящи предотвратяване разпространението на болестта африканска чума по