Родител спука далака на детето си

https://www.24chasa.bg/Article/446239 www.24chasa.bg

35-годишен баща смаза от бой сина си и спука далака му. Марин Драганов е задържан от кюстендилски полицаи, след като пребил и съпругата си. 13-годишното момче се възстановява в кюстендилската болница след операция.

Драмата се разиграла в понеделник. От здравното заведение информирали за станалото отдела за закрила на детето. Бащата помислил, че е наклеветен от съпругата си и пребил и нея. Жена му по това време била придружител на по-малкото им момче в детското отделение на болницата.

На полицаите Марин бил известен с буйния си нрав. Той ще остане в ареста за седмица, съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

Със съпругата си Гинка имат 4 деца. "Не знам за какво точно са се карали мъжът ми и детето", каза вчера майката на пребитото момче. Жената обаче разказа, че операцията, която е претърпял синът й, не му е първа. Преди 3 години го ритнал кон.
Роми от квартала вчера не вярваха, че Марин е пребил сина си. "Той е набожен, силно вярващ и е от адвентистката църва. Сигурно момчето е пострадало другаде", коментираха вчера съседи.

"Вероятно е бил нервен и затова е нападнал жена си, но не е способен да пребие до такава степен някого", добавиха от квартала.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Към момента безработните са вече 257 000. За един ден имаме нов рекорд – освен тези близо 5 000 души в понеделник, за вчера са около 6 000. Ние вървим с наистина бързи темпове. Това заяви в предаването "Плюс-минус. Коментарът след новините" лидерът на КНСБ Пламен Димитров. Прогнозата на синдикатиите е

Едва 8% от българските предприятия смятат да се възползват от държавната помощ за заплатите по схемата 60:40. Останалите 92% ще съкращават персонала, ще режат заплати, ще пускат хората в платени и неплатени отпуски или още умуват какво да правят. Това разкрива експресно проучване на Българската стопанска камара за нагласите и възможностите на

Драстично нарастване на цените на някои стоки от жизнена необходимост в рамките на месец отчита експресно проучване на Института за социални и синдикални изследвания на КНСБ. Изследването проследява изменението на цените от 1 март до 1 април 2020 г. на 26 хранителни стоки от първа необходимост и 5 нехранителни стоки