Международни експерти по оптимизация идват в София за SEO Конференция 2015

https://www.24chasa.bg/novini/article/4559644 www.24chasa.bg

Шестата  SEO Конференция 2015 ще бъде открита  в столицата  като централното събитие в бранша, посещавано всяка година от над  400 души. На 24 април 2015 г. в три зали на Интер Експо Център – София ще участват най-добрите български и някои международни лектори от сферата.

Конференцията се фокусира върху оптимизацията за търсещи машини и интернет маркетинга. Ежегодното събитие е място за среща между оптимизатори и програмисти, уеб дизайнери, мениджъри, рекламни експерти, маркетинг и PR специалисти в компании, работещи за подобряване на присъствието и видимостта на сайтовете в интернет.

Основни цели на конферентната програма са подробното изучаване на новите тенденции в SEO и даването на практически знания за успешното позициониране на сайтове във влиятелните търсачки.

Участниците ще могат да задават въпросите си по време на панелните дискусии.

Престои да бъдат обявени имената на специалистите от Googleи Яндекс, които ще вземат участие като лектори. 

Освен тях, лекции ще изнесат и утвърдени SEO експерти като DejanPetrovic (DejanSEO), DavidAmerland, Огнян Младенов (SEOM), Васил Тошков (Cloxy), Лили Грозева, Евгени Йорданов, Теодор Захариев (SEO Teo), Борислав Арапчев (Idea Studio), Любомир Любомиров (Рокет Студио), Иво Илиев, Димитър Димитров (Inbound.bg), Геннадий Воробьов (Netpeak.bg), Калин Василев (ORM.bg), Георги Стефанов (GanBox), Пламен Бързев (411Marketing), Станислав Димитров (AdAcademy).

Дейвид Амерланд (David Amerland) е бизнес журналист, лектор и автор на няколко книги за семантично търсене, социални медии, SEO и онлайн маркетинг. Сред най-популярните са изданията му Google Semantic Search и The Social Media Mind.

DejanPetroviceсобственик и управител на австралийската компания DejanSEO, която е сред световните лидери в онлайн маркетинга и иновациите. Екипът и е специализиран в технически и стратегически решения за оптимизация за търсачки.

Чрез инициативата на организаторите „Задай въпрос на Google“ записаните участници предварително могат да изпращат на екипа всякакви въпроси към представителите на най-голямата търсачка в света.

Програмата ще продължи от 9:00 ч. до 19:00 ч. Тя ще включва 4 панела по 90 минути с презентации и дискусии за оптимизация и маркетинг за търсачки (зала  1), лекции на технически теми от бранша (Зала 2) и експертни анализи на сайтове и други инициативи (Зала 3).

Организатори на специализираната конференция са SEOM.bg и Cloxy.

Генерален спонсор е SuperHosting.bg.

Екипът има специални предложения към рекламодателите на SEO конференция 2015.

Ако желаете да бъдете лектор на събитието, моля, позвънете на телефон 0700 300 89 или пишете мейл на: info@seoconference.net.

За SEO Конференция 2015 и SEOM

SEOM е създадена през 1999 г. и е сред най-авторитетните компании за интернет маркетинг в България. Компанията предлага SEO курсове, образование и консултации, организира SEO конференции и семинари. Собственикът на SEOM, Огнян Младенов, е водещ лектор на всички значими IT събития в България.

Подробна информация ще намерите на  http://seoconference.net