Семейство си купи къща с призрак, изгонили го с урина

https://www.24chasa.bg/novini/article/4719496 www.24chasa.bg

Семейство си купило къща с полтъргайст, след което се наложило да препикае всички стени, за да го изгони, пише "Телеграф". Урината е най-ефикасното средство срещу призраци, твърди Цветозар Мръвков, един от най-известните специалисти по фън шуй у нас. Оказва се, че много хора се консултират с експерти като него при покупката на дом. Подобни консултации вървят по 30-40 лева, разкриват обявите в интернет. Толкова струва да се извика и свещеник за водосвет.

В практиката си на фън шуй експерт Мръвков се сблъскал с интересен случай на полтъргайст. Семейство, което си купило жилище, потърсило специалиста за съвет при обзавеждането. Искали мебелите им да бъдат подредени по най-добрия начин, така че енергиите в къщата да се уравновесят и да се създаде пълна хармония.

Всичко било сменено и боядисано, хората обаче започнали да чуват странни шумове. Направени били специални измервания и било установено, че в къщата има чужда енергия - полтъргайст.

Стопаните на дома открили, че преди да се нанесат, там е имало смърт на млад човек, вероятно самоубийство. Момчето претърпяло операция, но се получило усложнение и момчето останало парализирано от кръста надолу. Родителите криели това от съседити и държали сина си заключен у дома. Един ден го открили мъртъв. Духът му обаче останал в къщата.

"Полтъргайсите са духове, които са останали между измеренията. Успявах да го успокоя за няколко седмици и после той започваше отново", разказва Мръвков. Тогава той се сетил за една стара рецепта за прогонване на призраци, останала му от една баба от Родопите. Новодомците купили нова кофа, в която рано сутринта събрали първата си урина. После натопили вътре парцал и избърсали пода и стените. След това излезли и до вечерта не се прибрали. На следващата сутрин от духа нямало и помен.

Други рецепти, които помагат при гонене на духове, са скилитки чесън и семена от кимион, анасон и копър. Семената се разпръсват из къщата и злите сили бягат.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Звездата на "Комиците" Васил Драганов не може да си почине и на плажа, видяха топпапараците на "България Днес". Дори на пясъка на Корал със семейството си комикът не успя да се отърве от фенове, след като вместо релакс с бира в ръка Драганов се наложи да прави селфита с малчугани и почитатели с телефон в ръка

Рапърът Кристо не е пропял канцонети, но все пак мина на италианско, видяха топпапараците на "България Днес". Звездата, който е по-прочут с гаджетата си с еднакви имена, отколкото с парчетата си, седна на чиния спагети в столицата с другар. Че не е захвърлил рапа в името на операта и канцонетите, Кристо демонстрира в типичния си стил на обличане

Кой като нея! Антония Петрова пори южните морета с яхта и семейство! "Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички интересни точки в континенталната част на юг, до островите Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още много необитаеми острови, до които може да се стигне само с яхта