Корпорация „Сибирско здраве” – натурални продукти от Сибир

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/4778011 www.24chasa.bg

Корпорация „Сибирско здраве” обединява и развива научните постижения и разработки на водещи руски и световноизвестни учени в областта на микронутриентологията и в сферата на лечебно-профилактичното използване на хранителни добавки на естествена растителна основа.

Тя разполага със собствен Научно-иновационен център и високотехнологично производство, отговарящо на световните стандарти (GMP и ISO). Използват се уникалните билкови ресурси от екологично чисти региони на Сибир, Алтай, Байкал и Далечния изток.

Корпорация „Сибирско здраве” има Представителство в гр. София с филиали в гр. Плевен и гр. Пловдив.

Продуктите са предназначени за:
- комплексно прочистване на вътрешната среда на организма
- корекция на биоритмите
- имунната система и антиоксидантна защита
- корекция на обмяна на въглехидратите и мазнините
- оптимизиране на състава на микрофлората на червата
- поддържане на функционалното състояние на основни органи и системи на организма
- попълване дефицита на основни витамини и микроелементи.

Корпорацията произвежда и козметични продукти „Зелена (еко) линия” и средства за лична хигиена, на базата на натурални биологично-активни вещества на растителна, минерална и животинска основа.

Корпорацията предоставя и възможности за развитие на собствен бизнес.

Подробна информация:  www.siberianhealth.com

За контакти и поръчки:

Представителство „Сибирско здраве – България” ООД

1421 Гр. София, ул. Николай Лилиев, 18

Телефон: 02 983 68 37

Гр. Плевен - ул. „Ангел Кънчев”, 10, тел.: 0878910261

Гр. Пловдив – ул. „Полк. Бонев”, 3, тел.: 032-941198

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Най-сексапилната гимнастичка от ансамбъла, спечелил бронзов медал на олимпийските игри в Рио - Цветелина Найденова, е без гадже! Това призна самата тя и така потвърди слуховете, че е разделена със скандалния рапър Марсел Величков - Марсо. Цвети направи това в популярния в последните дни чат с фенове и приятели в инстаграм,

20-годишната певица Алекс Крумова успя да покори най-високия връх в Европа. Изпълнителката се качи на Монблан, въпреки крехката си възраст. "Успяхме да достигнем на определена височина с огромен лифт, който побираше над стотина души. Беше много страшно, защото лифтът висеше над огромни пропасти и имах чувството, че ще откачи и ще пропаднем.

Актьорът Ненчо Илиев, по-познат като Бате Ненчо грее от щастие, видяха папараците на "България Днес". Комедиантът изглежда така все едно си разказва вицове наум, разхождайки се из софийските улици. Метнал раница на рамо, илюзионистът се бе пременил с карирана риза, от която се подаваше изпъкнало коремче.