Корпорация „Сибирско здраве” – натурални продукти от Сибир

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/4778011 www.24chasa.bg

Корпорация „Сибирско здраве” обединява и развива научните постижения и разработки на водещи руски и световноизвестни учени в областта на микронутриентологията и в сферата на лечебно-профилактичното използване на хранителни добавки на естествена растителна основа.

Тя разполага със собствен Научно-иновационен център и високотехнологично производство, отговарящо на световните стандарти (GMP и ISO). Използват се уникалните билкови ресурси от екологично чисти региони на Сибир, Алтай, Байкал и Далечния изток.

Корпорация „Сибирско здраве” има Представителство в гр. София с филиали в гр. Плевен и гр. Пловдив.

Продуктите са предназначени за:
- комплексно прочистване на вътрешната среда на организма
- корекция на биоритмите
- имунната система и антиоксидантна защита
- корекция на обмяна на въглехидратите и мазнините
- оптимизиране на състава на микрофлората на червата
- поддържане на функционалното състояние на основни органи и системи на организма
- попълване дефицита на основни витамини и микроелементи.

Корпорацията произвежда и козметични продукти „Зелена (еко) линия” и средства за лична хигиена, на базата на натурални биологично-активни вещества на растителна, минерална и животинска основа.

Корпорацията предоставя и възможности за развитие на собствен бизнес.

Подробна информация:  www.siberianhealth.com

За контакти и поръчки:

Представителство „Сибирско здраве – България” ООД

1421 Гр. София, ул. Николай Лилиев, 18

Телефон: 02 983 68 37

Гр. Плевен - ул. „Ангел Кънчев”, 10, тел.: 0878910261

Гр. Пловдив – ул. „Полк. Бонев”, 3, тел.: 032-941198

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Започваме да работим по въпроса, категоричен е младоженецът Влади Големият актьор Стефан Данаилов иска внуче и неговият син Владимир Данаилов съвсем скоро ще го зарадва с тази вест, научи "България Днес". "Много ще се радвам, ако ми родят внуче. А и това е естествено продължение на всяко семейство.

Треньор на деца по волейбол си призна, че е участвал в сутеньорска банда! Христо Георгиев, който по същото време тренирал момчета до 13 г. във "Виктория Волей" в Пловдив, се призна за виновен, че въртял проститутки в града под тепетата и отнесе двегодишна условна присъда, научи "България Днес". Заедно с тренера със споразумения се отърваха

След като вчера спука гума на пътя, днес рано сутринта най-коментираната риалити звезда у нас пусна стори, в което разказва на феновете си, че днес и предстой операция. “Днес ще се оперирам. Аз съм смело момиче, но малко ми е тъжно. И тази пълна упойка. Ох, дано вс е наред” - каза красавицата. Причините за операцията не са ясни.