Мишо - мечокът с влюбчивото сърце

https://www.24chasa.bg/Article/479722 www.24chasa.bg
Снимка: Парк за танцуващи мечки

Мишо е най-чувствителният сред всички 25 пациенти - бивши танцуващи мечки, настанени в парка за реадаптация над град Белица, съобщи БГНЕС.

Традиционните прегледи на обитателите на мечото селище в местността Андрионов чарк на 14 км над Белица започнаха в сряда. Немският зъболекар д-р Марк Лузе се грижи за зъбите на мечоците вече шеста година. Към тима на лекарите вчера се присъедини и благоевградският очен лекар д-р Йордан Тумбев.

Всяка една мечка бива упоена и вързана здраво за свеки случай, за да бъде прегледана. След като заспят, лекарите им правят необходимите манипулации в операционната на фондация „Четири лапи".

Мишо обаче няма да може да бъде прегледан, тъй като носи болно сърце -  той е най-влюбчивият мечок сред мъжките обитатели на парка. Любовните изживявания до такава степен са разбили сърцето на мечока, че упойкта би представлявала опасност.

По това време на годината мечките са в „любовен" период, обясняват лекарите. Нашият приятел обаче страни от „женската" част на обитатели на парка, предпочита да е щастлив по своему с несподелената си любов. Затова и е все сам. Серията несподелени любови са го направили недоверчив.

Мечоците в парка се освобождават от стреса постепенно. Всяка от мечките има „психиатрично" досие, наред с медицинското.

„Опитваме се да им създадем всичко необходимо, но натрупаният по време на робството им стрес се лекува бавно", обясни управителят на парка Димитър Иванов.

Иванов смята, че мечките са били системно недохранвани преди да се установят в парка. Сега те се хранят със здравословна храна, набляга се на плодовете и зеленчуците. А за „робския период" напомнят само изложените във витрина синджири, вериги, намордници и гъдулките на предишните им собственици, от които фондацията ги откупила.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него