Томислав Дончев: Фен съм на "Големите малки"

https://www.24chasa.bg/novini/article/4811272 www.24chasa.bg
Снимка: Пиер Петров

"Голям фен съм на Големите малки и смята, че тя трябва да се провежда поне веднъж в годината", каза вицепремиерът Томислав Дончев, който връчи наградата на "Зизуу" ЕООД, която произвежда детски обувки за "босо ходене".

"При нас не важи отговорът нямаме този размер.", казаха от фирмата..

"Не е важно дали една фирма е малка, понякога е важно колко си бърз и умен, а не че си голям. Съчувствам им на малките, които трябва да растат, а големите трябва да се ослушват за да не станат малки", заяви вицепремиерът Дончев.

"Този конкурс утвърждава, че да работиш, да полагаш усилия е ценност", добави още той.

Мариета Захариева, председател на Агенцията за насърчаване на малки и средни предприятия, връчи наградата на фирма "Костадинови-КР" ООД. Това е фирма, чийто бизнес е терапия за спиране на тютюнопушенето по метода на Алън Кар. По думите им имат ненадмината успеваемост, 9 от 10 души успяват да спрат цигарите.

"В нашата малка държава, за цигари се харчат около 8 млрд.лв", казаха от фирмата. "Това е сума, която държавата би инвестирала с удоволствие. А всички вие , които сте тук и пушите, сте добре дошли", заявиха от компанията.

Изненадващо Мариета Захариева, председател на Агенцията за насърчаване на малки и средни предприятия, каза, че самата тя е успяла да спре цигарите точно по метода на Алън Кар.