Синът на убит при Богорово изгорял, другите от семейството загинали в катастрофа преди 14 г.

https://www.24chasa.bg/novini/article/4855076 www.24chasa.bg
Скърбящи роднини се бяха събрали в къщата на Атанас.

Още се изясняват причините за адската катастрофа край с. Богорово, взела 4 жертви. В петък към 14 ч шофьорът на “Рено Меган” - 49-годишният Георги И., губи контрол и навлиза в насрещното. Сблъсъкат е челен с джип “Мицубиши”, управляван от 38-годишен мъж. На място загиват 4-ма от реното - шофьорът, братовчед му - също Георги, на 51 г., чичо му Тодор, на 54 г., и племенникът му Атанас, на 36 г.

Всички живеят в с. Бабук. Нямали постоянна работа, но били трудолюбиви, казват в селото.

В събота Йордан Маринов, чичо на 4-мата, не криеше мъката си. Чудеше се как шофьорът на реното е изтървал управлението. Георги бил с дългогодишен стаж зад волана. Друг мъж предположи, че може да му е станало лошо - имал 2 инфаркта. Можело и да е пуснал колата по инерция и да е загубил контрола.

Мъжете се връщали от Варна. Водили Тодор на лекар, защото му се издул крака от кърлеж.

Преди години на 49-годишния Георги загинал синът му. 18-годишното момче тъкмо се оженило, но изгоряло при пожар в уазка след запалването на туба с бензин.

Атанас останал единствен жив след жестока катастрофа, при която били убити преди 14 г. баща му, жена му и брат му. Той припознал детето на брат си и се грижел за него, като за собствено. Мъжът има и 2 свои деца.

Вдовицата на 51-годишния Георги - Гинка, остава сама с 25-годишната им дъщеря, която е на легло. Синът на Тодор е говедар в селото. Само тяхната къща е по-бедна, говорят хората.

Телата ще бъдат освободени в неделя, а погребенията им са в понеделник.