Тодор Славков: Днес кръщаваме парк на Живков в Правец по случай 104 години от рождението му

https://www.24chasa.bg/novini/article/4966273 www.24chasa.bg

Кръщават парк на Тодор Живков в Правец по случай 104 години от рождението му. Това обяви внукът му Тодор Славков пред bTV. „Ще открием градинка на негово и после ще има коктейл. Не приемам хората, които са против него днес, а и с всяка година те намаляват. Бих ги посъветвал да си променят мисленето, защото е крайно време. Като изключим юбилеите, на рождения ден на дядо ми сме се събирали в тесен семеен кръг”, добави Тодор Славков.

Жени Живкова добави, че днес ще положат цветя на паметника като всяка друга година. „Когато беше под домашен арест и живееш при мен, цяла бригада майстори, които работеха на строеж до нас, дойдоха съвсем спонтанно да го поздравят. Той ги прие и беше доволен. Такова беше отношението към него”, разказа Жени Живкова.

Попитана дали Тодор Живков би бил доволен от работата на БСП, Жени Живкова каза, че най-вероятно той би имал доста критики към партията. Тя призна, че докато е бил жив, много хора от БСП са идвали при него, за да се допитват по различни въпроси.

Много щеше да критикува БСП, ако беше жив днес, каза Жени Живкова.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата