Ани Салич води отново “Великолепната шесторка”

https://www.24chasa.bg/Article/512931 www.24chasa.bg
Водещата на bTV Новините пак се спряга за лице на благотворителното шоу.

Би Ти Ви обеща, че ще направи втори сезон на “Великолепната шесторка” само когато 6-те къщи за децата от Могилино бъдат готови. Те вече функционират и телевизията веднага обяви, че шоуто тръгва отново наесен.

Така двете частни национални телевизии - Би Ти Ви и Нова тв, отново ще имат подобни предавания, тъй като и другата телевизия обяви скоро, че пуска формат с песни и танци. В него участниците са по двойки - един известен и един обикновен партньор.

Ани Салич ще е най-вероятната водеща на втория сезон на "Великолепната шесторка". "Все още не е ясно каква ще е каузата. Това ще се разбере след преговорите с УНИЦЕФ и Би Ти Ви", каза продуцентът Магърдич Халваджиян, но не издаде кои популярни лица ще пеят.

Сигурен е музикалният екип - директор ще е Ангел Заберски-син, а групата - "Акага", като в първия сезон.

Първото издание на "Великолепната шесторка" събра 1 869 788 лв., с които УНИЦЕФ и Би Ти Ви построиха малки къщи от семеен тип, в които да се настанят децата. Жилищата досега са 5 - две в Русе и по едно в с. Гложене, Две могили и Варна. До края на проекта - декември 2010 г., трябва да се построи още една малка къща - в София. В момента я обзавеждат.

Вторият сезон на шоуто тръгва в средата на септември по Би Ти Ви. (24часа)

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На съд за второ бито бебе отива акушерката Емилия Ковачева, която преди дни получи 18 години затвор заради опит за убийство на 4-дневното пеленаче Никол в частната болница "Софиямед". Софийската районна прокуратура (СРП) внесе обвинителен акт в Софийски районен съд (СРС) срещу Ковачева вчера. Разследващите са събрали достатъчно доказателства

Бастун за осакатения си съпруг става грациозната Клаудия Шифър. 47-годишната германка подпира мъжа си – режисьора Матю Вон, който докуцуква на премиерата на новия си филм „Кингсмен: Златният кръг“ в Лондон. Не е ясно как е пострадал Вон, който ходи с бастун, но това не му е достатъчно и се подпира и на съпругата си.

Чаровната Щилиана Кирева обича дивите животни и с любопитство научи, че името "ягуар" идва от дума на местните индианци, означаваща „този, който може да убива с един скок“. Ягуарът е сред животните, които годишно убиват най-много хора в Южна Америка и често напада домашните животни. Причината за това е изсичането на горите,