Волен взе диплома по теология с 6

https://www.24chasa.bg/Article/518465 www.24chasa.bg
Волен Сидеров

На излизане той сподели, че с тезите си в темата му “Монотеизъм и политеизъм в свещеното писание на Стария завет” доста бил вдигнал летвата пред останалите си колеги.

Между членовете на изпитната комисия се завързал спор, а един от преподавателите пророкувал поне 5-ица за разработката от 77 страници, написана за месец.

По-късно следобед се разбра, че Сидеров е получил шестица. Той още не бил решил дали ще запише и докторантура, защото щяло да му отнеме много време и усилия. “Няма проблем да бъда кандидат за президент от името на “Атака”. В това отношение аз съм най-лесен”, коментира още Сидеров и припомни, че вече е участвал в подобна надпревара и е стигал до балотаж.

Другите лидери нека си кажат, а не да отговарят, че още е рано. Една година не е много време. Първанов също трябва да каже какво ще прави след мандата си, заяви Сидеров.

Дипломираният теолог разтълкува и гръмотевицата, която порази часовниците в НС. Това най-вероятно било знак свише към депутатите, които по-често трябвало да се сещат защо са пратени там.