От 19 до 42 лв. на ден за домашен помощник

https://www.24chasa.bg/novini/article/5250876 www.24chasa.bg

От 19 до 42 лв. на ден - срещу тази сума всеки може да повери грижата за дете, възрастен роднина или домашен любимец на помощник. Услугата се осигурява чрез сайта Carebg.com.

От портала уточняват, че не предлагат просто бавачка или детегледачка, а обучени професионалисти. Служителите на компанията са с медицинско образование, психолози и педагози, които преминават през психометрични тестове и анализи.

Помощниците в грижата за деца например ще им предложат занимания и игри, съобразени изцяло с възрастта и периода на развитие. Този тип услуга е уникална за българския пазар, с възможността да се предлагат почасови грижи в точно определени моменти от деня, когато няма кой да остане при детето. Например това може да е след детска градина или училище, докато се прибере родителят от работа.

Това е една от услугите, които отличава компанията от останалите, предлагащи детегледачи. Асистентите в грижата за възрастни ще подпомогнат роднини и близки в ежедневните им дейности като пазаруване, придружаване до болнично заведение, ще почистят дома, ще общуват с тях.

Carebg.com предлага грижа и за домашния любимец в случаите, в които стопаните му нямат възможност, защото са в командировка или на почивка у нас или в чужбина.
Компанията предлага и допълнителна екстра - онлайн наблюдение на дома, докато помощникът е там. Услугата може да бъде предоставена еднократно или като абонамент, като клиентът има право сам да състави графика и продължителността на посещенията.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Националният вратар на Англия Джо Харт спешно си наема мутри за телохранители. Футболистът стана жертва на нападение няколко пъти само в рамките на два месеца. Той бе обявен за карък №1 на Острова. Харт обаче е предприел мерки, за да не бъде повече обект на апашите. Английските медии твърдят, че вратарят ще си осигури услугите на няколко

Вратарят на "Дунав" Мартин Луков гледа детето на фолкзвездата Илиян Добромир ДОБРЕВ Футболен вратар залюби бившата жена на фолкзвездата Илиян Тупалката. Обявената за "Мис най-секси българка" Камелия Радева и певецът се разведоха преди по-малко от година. Ексгимнастичката и танцьорка не страда дълго и си хвана гадже футболист.

Очаква ни много студена зима и идване на Исус Христос за Земята през 2018 г. Това е предсказал прочутият американски ясновидец Едгар Кейси, според  esoreiter.ru. В САЩ ше има рекордно ниски температури, обилни снеговалежи и огромни преспи. Според американския ясновидец, известен с прозвището „Спящия пророк“, защото в състояние на транс,