От 19 до 42 лв. на ден за домашен помощник

https://www.24chasa.bg/novini/article/5250876 www.24chasa.bg

От 19 до 42 лв. на ден - срещу тази сума всеки може да повери грижата за дете, възрастен роднина или домашен любимец на помощник. Услугата се осигурява чрез сайта Carebg.com.

От портала уточняват, че не предлагат просто бавачка или детегледачка, а обучени професионалисти. Служителите на компанията са с медицинско образование, психолози и педагози, които преминават през психометрични тестове и анализи.

Помощниците в грижата за деца например ще им предложат занимания и игри, съобразени изцяло с възрастта и периода на развитие. Този тип услуга е уникална за българския пазар, с възможността да се предлагат почасови грижи в точно определени моменти от деня, когато няма кой да остане при детето. Например това може да е след детска градина или училище, докато се прибере родителят от работа.

Това е една от услугите, които отличава компанията от останалите, предлагащи детегледачи. Асистентите в грижата за възрастни ще подпомогнат роднини и близки в ежедневните им дейности като пазаруване, придружаване до болнично заведение, ще почистят дома, ще общуват с тях.

Carebg.com предлага грижа и за домашния любимец в случаите, в които стопаните му нямат възможност, защото са в командировка или на почивка у нас или в чужбина.
Компанията предлага и допълнителна екстра - онлайн наблюдение на дома, докато помощникът е там. Услугата може да бъде предоставена еднократно или като абонамент, като клиентът има право сам да състави графика и продължителността на посещенията.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Цветомира Гущерова от Яхиново търси 24 000 евро за бъбрек, състоянието й се влошава всеки ден! Нека помогнем на нежното и крехко Цвете, която цял живот се бори с диагнозите, но днес състоянието й е критично и има един месец да събере пари и да замине за животоспасяваща бъбречна трансплантация в Турция или да „влезне в ада” и да мине на

16-годишната дъщеря на фолкпевицата Соня Немска - Рая, е новият секссимвол на родния небосклон. Красавицата изгря в първата си професионална фотосесия и веднага прикова погледите към себе си. Тийнейджърката позира като професионален модел и мненията са, че девойката има всички качества да се реализира на модния подиум.

20-годишната Верджиния роди дете на 64-годишния си приятел Николай, научи "България Днес". Двамата скандализираха с любовната си история преди години, когато момичето беше още ученичка, а той белокос мъж на средна възраст. Сред поредица от изцепки Верджиния беше изгонена от арменското училище в Пловдив и заживя с 44 години по-възрастния си