Скачат делата за незаконно стротелство в Бургаско

https://www.24chasa.bg/region/article/5326284 www.24chasa.bg

Скок в делата за незаконно строителство отчитат от Административен съд Бургас за м.г.

Увеличение има и при данъчните и митническите дела, съобщи административният ръководител съдия Таня Евтимова.
91 % от делата са завършили с постановяване на решение или определение в срок от 1 месец, отчете съдия Евтимова по време на годишното Общо събрание на институцията.

На събранието присъства Румяна Монова, заместник - председател на Върховния административен съд.

16 са съдиите в Административен съд Бургас, те са разгледали общо 3661 дела през м.г.

24 са съдебните производства, образувани по жалби на кандидати за кметове, партии и коалиции срещу решения на Общински избирателни комисии. Всички са разгледани и решени в едномесечен срок, отчетоха от Административния съд.
Председателят Таня Евтимова информира и за извършената през май 2015 г. от инспектората на ВСС контролна проверка на дейността на магистрати и съдебни служители. Констатирана е много добра организация на работа, насрочване на делата през кратки интервали от време, разглеждане без забавяне и приключване в срок.

Информацията за делата с обществен интерес се актуализира своевременно на интернет-страницата на Административен съд Бургас, а за улеснение на потребителите има подробна информация за пътя на една искова молба или жалба, заяви още съдия Евтимова.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Следи я по участия Жорж Башур не изпуска певицата от поглед Годеникът на Емилия Жорж Башур се оказа супер ревнив. Арабският милионер започна да следи половинката си, докато тя е на участия, тъй като й няма пълна вяра. Той все още не може да приеме как бъдещата му жена показва разголената си плът пред купища хора до ранни зори и всички й точат лиги.

Марихуана по гащи и цици рекламира щерката на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър -Ирландия. Кръшната мацка с облекло като от порноклип дими като комин в наркоманско видео, посветено на кефа от джойнта. 22-годишната разкрепостена блондинка показва как се сгъва цигара, след което еротично я облизва, преди да й драсне огънчето.

Бившата футболна половинка Даниел Лойд поднови войната си с актрисата Мария Фауър. Двете си отправиха горчиви коментари в инстаграм. Даниел се оплака, че се чувства жертва на злобното отношение на съперницата си. Мария обвини моделката, че се е подложила на липосукция, за да влезе отново във форма. Войната между двете започна през 2014 година.