Дон Пило поръчал братята от Ботевград?

https://www.24chasa.bg/novini/article/5393655 www.24chasa.bg

Източници на МВР потвърждават за евентуална връзка между местния бизнесмен с прякорите Дон Пило и Перуката с физическия извършител на бруталното убийство на двамата братя от Ботевград - Цветан и Марко Петрови. Близки на убитите млади мъже разкриват пред "Телеграф", че той често посещавал Владимир Пелов в дома му.

В същото време през зимата между единия от братята - Цветан и хазартния бос имало сериозен скандал, който се разиграл в местна бензиностанция.

Очевидци на кавгата твърдят, че тогава Цеци звъннал на брат си Марко, който дошъл и зашлевил шамар на съпругата на Дон Пило. Последните дни преди смъртта на братята бизнесменът започнал да играе ролята на добър и предразположен спрямо убитите.

Предложил на Цветан да му купи гуми за мерцедеса, а преди разстрела имали уговорена среща с него, на която щял да им предлага работа.

Приятелка на единия брат станала свидетелка на обаждането и момичето също вече е разпитано от разследващите.

Братята бяха гръмнати от засада в петък към 20 часа или преди, или след срещата, която са имали на метри от общината. Още същата вечер полицаите вече били пред къщата, в която Владимир Пелов живеел с жена си Силвия. Пелов е сочен за физическия извършител на двойното убийство в Ботевград.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Свидетели спасяват кримигероя Стефан Гевгелийски и разколебават тезата на обвинението по случая с убит по поръчка надзирател от софийския затвор! С този мотив защитата на сочения като лейтенант на боса Стефан Бонев-Сако поиска той да бъде освободен, научи "България Днес". Спряганият като "садист номер 1 на мафията" е зад решетките от 2017 г

Бърз като светлината е Къци Вапцаров, който прелита през столични булеварди с колелото си, видя зоркото око на "България Днес". Шоуменът не се притеснява от натоварения столичен трафик и ловко фучи около автомобилите, придвижвайки се в бус лентата. СНИМКИ: "България

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро